reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile tygodni ma wasze szczęście w brzuszku i te szczęścia które są już z nami:-)

Pojawiam się i zniakam Kasieńko- jak to w pracy- nie zawsze mogę pisać z Wami.
Kasieńko -możesz dodać moje zdjęcie, ale chyba nie wkleiłam żadnego ładnego, wkleję- może dziś albo jutro jakieś inne , może okaże się lepsze- dobrze? Poczekasz?

reklama
Wiem ze jesteś w pracy ale mówisz ze ciągle cię namierzam a ja to taki detektyw haha
Wiola mam twoje zdjecie odkopane w komputerze te co wklejałaś na forum i są naprawde swietne.
I tu pisze i tam haha:tak:

Doda
(mel.z Zuzi lalki nie duzej)
"Dooooda, lacha niemłoda,
i na dodatek ma styl jak szmateks,
Dooooda, silikonoooowa
Ma żabi powab i w główce same zło.

Dooooda, mielim ją obaj
ja i pan Noooowak
na schodach w klatce meeeeej,
Doooooda - weź ją odproooowadź
sam na przystanek - to dla mnie wstyd że heeej" :tak:;-)

No to jestem juz i hm................będe pić glukozę wrrrrrrrrrr:wściekła/y:, a myślałam,że mnie to ominie kurcze no eh............:wściekła/y: a dzidzia jak to dzidzia :szok:znów sie schowała i nadal nie wiadomo kto to........dzidzia zwycięzyła już więcej się nie pytam o płeć eh.......o !!!!!!!!!!!:szok::szok: Gin.powiedziała,że mam szyjkę bez zmian czyli nadal skrócona i skrzywioną na dodatek :szok::szok: Znów przytyłam.....1kg ło matko mam juz 10kg na + :szok::szok: normalnie klops sie robie...........;-);-) Nadal mam brac aspargin.:-p Dzidzia pewnie słyszy,że o niej pisze ,bo dostaje z boku takie kopniaki,że ałłłł.........:baffled:

No to jestem juz i hm................będe pić glukozę wrrrrrrrrrr:wściekła/y:, a myślałam,że mnie to ominie kurcze no eh............:wściekła/y: a dzidzia jak to dzidzia :szok:znów sie schowała i nadal nie wiadomo kto to........dzidzia zwycięzyła już więcej się nie pytam o płeć eh.......o !!!!!!!!!!!:szok::szok: Gin.powiedziała,że mam szyjkę bez zmian czyli nadal skrócona i skrzywioną na dodatek :szok::szok: Znów przytyłam.....1kg ło matko mam juz 10kg na + :szok::szok: normalnie klops sie robie...........;-);-) Nadal mam brac aspargin.:-p Dzidzia pewnie słyszy,że o niej pisze ,bo dostaje z boku takie kopniaki,że ałłłł.........:baffled:
No Kornelko to gratuluję dobrego stanu ciąży:) A 10kg na + to i tak mało, bo masz już bliżej niż dalej do rozwiązania (ja przytyłam 20kg).
Przykro mi z powodu picia glukozy, słyszałam, że to niedobre...Sama tego nie miałam:)
A o płeć dzidzi nie musisz się głowić...Ja też nie wiedziałam co mi się tak na prawdę urodzi i szczerze mówiąc, kiedy dzidzia się rodziła, to ciekawość czy to chłopiec czy dziewczynka trochę odwracała moją uwagę od bólu. A jakie zaskoczenie było jak okazała się chłopiec (myślałam, że będzie dziewczynka, ale ja się zawsze mylę):)

reklama
KASIU w dupsko mi to poszło i juz sie w spoenie nie mieszcze hahhha dobrz,ze jest zima DDOTTY tez słyszałam o tej glukozie i jak ona mi pow.to sie spytałam czy musze tak odruchowo hahahah.A co do wagi to może szybciej schudne po.Dzisiaj byłam w komisie i kupiłam takie super ciuszki i na dodatek różowe tak mi sie spodobały :-):-):-)

Załączniki

• dzidz 6.JPG
    dzidz 6.JPG
    52,3 KB · Wyświetleń: 22
  • dzidz 10.JPG
    dzidz 10.JPG
    48,9 KB · Wyświetleń: 22
  • dzidz 5.JPG
    dzidz 5.JPG
    53,3 KB · Wyświetleń: 23
Do góry