reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

agao pisze:
osinka pisze:
mój 3 tygodnie temu narzekał, że 11kg to za dużo jak na 7 miesiąc, chyba na głowę upadł  :mad: ciekawe co teraz powie, jak ważę mniej

powiedz mu że tak się przejełaś że o tamtego czasu nic nie jeesz żeby mu przykro nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
;D faktycznie mniej jem! znowu smakują mi jogurty, więc codziennie na śniadanie jem musli z jogurtem (małym), to mi wystarcza do obiadu, a na obiad jem zupy, mięso + surówki bez ziemniaków - zawsze od chleba i ziemniaków tyłam, wcale mi ich nie brakuje, pewnie stą spadek, aaaaaaa i nie chlam coca-coli i pepsi, najwyżej malutką szklaneczkę po kryjomu, ale tylko tyle, by nie zauwazył ubytku w butelce ;D

reklama
za gotowane ziemniaki obecnie jestem w stanie dać się porąbać ....
(za gotowane buraki i kotlety już od dawna!)

pani dr od usg mi powiedziała zże prawie wcale nie przyty łam tylko brzusio urósł i że pewnie większość babek mi zazdrości jaj jej na to że już 13 kg na plusie a ona nie uwerzyła mi i kazała mi wchodzić na wagę
miło mi się zrobiło

reklama
dzwoniła dziisaj do mnie kumpela i jej pierwsze pytania: cześć Aga co u Ciebie ile ważysz??? masz rozstępy????? masz cellulitis????? o rany przytyłaś 13 kg - życzliwe koleżanki ;)

Do góry