reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

agao pisze:
osinka pisze:
mój 3 tygodnie temu narzekał, że 11kg to za dużo jak na 7 miesiąc, chyba na głowę upadł  :mad: ciekawe co teraz powie, jak ważę mniej

powiedz mu że tak się przejełaś że o tamtego czasu nic nie jeesz żeby mu przykro nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
;D faktycznie mniej jem! znowu smakują mi jogurty, więc codziennie na śniadanie jem musli z jogurtem (małym), to mi wystarcza do obiadu, a na obiad jem zupy, mięso + surówki bez ziemniaków - zawsze od chleba i ziemniaków tyłam, wcale mi ich nie brakuje, pewnie stą spadek, aaaaaaa i nie chlam coca-coli i pepsi, najwyżej malutką szklaneczkę po kryjomu, ale tylko tyle, by nie zauwazył ubytku w butelce ;D

reklama
za gotowane ziemniaki obecnie jestem w stanie dać się porąbać ....
(za gotowane buraki i kotlety już od dawna!)

pani dr od usg mi powiedziała zże prawie wcale nie przyty łam tylko brzusio urósł i że pewnie większość babek mi zazdrości jaj jej na to że już 13 kg na plusie a ona nie uwerzyła mi i kazała mi wchodzić na wagę
miło mi się zrobiło

reklama
dzwoniła dziisaj do mnie kumpela i jej pierwsze pytania: cześć Aga co u Ciebie ile ważysz??? masz rozstępy????? masz cellulitis????? o rany przytyłaś 13 kg - życzliwe koleżanki ;)

Do góry