reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

mi rozstępy też się narazie nie porobiły ale chyba my dopiero weszłyśmy w najniebezpieczniejszy czas kiedy maluch szybko przybiera na wadze i brzuszyska mogą nam jeszcze wielkie porosnąć a co za tym idzie porobić się rozstępy- czego zarówno wam jak i sobie NIE ŻYCZĘ!

reklama
ja też nie czuję tych dodatkowych kilogramów, choć je widzę (niestety nie wszystko poszło w brzuch). Chodzę jak kaczka, bo maluch nisko i ciągną więzadła, i powoli bo jak nabieram tempa to brzuch natychmiast twardy. Rozstępy mam stare, z czasów dojrzewania więc może teraz mnie ominą :laugh:

a ja pobilam siebie sama-robilam porzadki w szafie i jak wieszalam spodnie to przyszla mi mysl zeby je przymiezyc............upsssssssss ja widzialam ze tylko brzuszek mi urosl a tu spodnie zatrzymaly sie juz na udach.......ups...............czekolad juz nie jem-ale od 2 dni ciagnie mnie do czekoladek nadziewanych..............

aga dzieki..............
ja przymierzalam rozmiar XS i sie wkurzylam pozostalych nie przymierzalam i nie sprawdzam juz ;D

reklama
Do góry