reklama
katiNJ
Fanka BB :)
fionka pisze:koga święte słowa amen
jeśli zaś chodzi o tycie niespowodowane objadaniem się w ciąży ostatnio spotkałam się z opinią (z ust lekarza), że niestety ale w znacznej mierze winne za to są witaminki jedzone przez brzuchatki czyli różne feminatalki, materny itp a jeść je w wiekszości przypadków poprostu trzeba ... czyli nie ma wyjścia i trudno najwyżej jak się bobasy urodzą to za parę miesięcy stworzymy sobie grupę wsparcia dla odchudzających sie ;D ;D ;D
Fionka dzieki ci ze to napisalas, ja juz naprawde nie wiem co mam robic z tym tyciem, slodyczy nie jem, nie obzeram sie, nawet w swieta niezawiele jadlam a waga rosnie. Moze rzeczywiscie winne sa witaminy.
ja już też przerobiłam wszystkie ograniczenia nigdy nie miałam tendencji do tycia wręcz odwrotnie a teraz tyję i nic na to nie mogę poradzić także dałam sobie spokój a mojego gin jak mi jeszcze coś powie to wyślę na bambus ;D
widocznie nasze organizmy tego potrzebują i już..."każdemu wg potrzeb" widocznie;
też się cieszę, bo kiedyś brałam żelazo (jestem krwiodawcą) i kiepsko to znosilamfionka pisze:iwosz to masz fajnie bo mnie cały czas faszerują a wyniki badań mam coraz gorsze
Koga, a czy to żelazo, które bierzesz jest w połączeniu z wit.c? Bo z tego co wiem są preparaty samego żelaza (np. Hemofer) i żelazo z wit.C (np. Ascofer). Ja jak swego czasu przyjmowałam żelazo to łykałam sobie razem z wit. c i tylko tak zdołałam przez to przebrnąć (jak brałam samo to miałam duże sensacje żołądkowe)
ja brałam sorbifer durules który już ma wit.c i tak mnie skręcało odstawiłam całkowicie odkąd po żelazie pzyjechało do mnie pogotowie
w tej chwili nic nie biorę
dzisiaj wcisnę w siebie po obiedzie feminatal albo falvit materna ma za duże tabletk nie przechodzą mi przez gardło
w tej chwili nic nie biorę
dzisiaj wcisnę w siebie po obiedzie feminatal albo falvit materna ma za duże tabletk nie przechodzą mi przez gardło
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Koga, ja od 2 miesięcy biorę sorbifer durules, wycwaniłam się i zażywam wieczorem, wtedy nie mam mdłości , polecam taką metodę, bo pamiętam jak mnie skręcało po rannym spożyciu.