reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Moja ma chyba nadaktywne baterie - dziś bzczelnie pokazała 61kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wierzę bo ostatnio mam dużo ruchu i nie jem aż tyle. buuuuuuuuuuuuu
Przedtem ważyłam około 55 kg - ja się pytam gdzie jest te 6 kg?
Zadaje mężowi mnóstwo podchwytliwych pytań typu: czy przytyłam na rękach?, albo na twarzy, albo na łydkach i tak po kolei wszystkie części ciała ;D ;D a on twardo: nie
tylko mi wielki bebzol wisi i baloooooony ;D

reklama
KingaP....wzrostu mam "az" ...155cm ;D(maz 186 ...wiec wygladamy co najmniej ciekawie ;D)....

mi narazie wszystko idzie w brzuszek i biust....biodra i posladki bez zmian....tak mi sie wydaje bo dalej mam chuda dupke ;D ( opinia mojego meza )

reklama
ja 2 tygodnie temu ważyłam 57 kg czyli szesc na plusie ale teraz to juz chyba więcej wszytsko idzie mi w brzuch i biusti tak że w pewnym momencie to miałam wymiary 92 na 92 na 92 ;D a teraz to już sie nie mierze

Do góry