reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Hej Zuzia :)...moja mama przez cała ciaze ze mna przytyła tylko 7 kg :)....a jak sie urodziłam wazyłam 3300 czyli całkiem,całkiem :).....taki urok niektórych kobiet.....jesli chodzi o mnie to jestem juz 8 kg na plusie :) (waze juz 52 )

reklama
Zuzia nie przejmuj się, że nie przybierasz na wadze. Ja dopiero od jakiś dwóch tygodni zaczynam się "rozwijać ciążowo" wcześniej to nigdzie nie tyłam, a teraz zaczynam...byle nie za dużo ;)

ja przytyłam 6 kg...chwilami czuję się jak wieloryb zwłaszcza kiedy tak cholernie boli mnie kręgosłup :( niestety rosnący brzuszek i siedzenie godzinami na wykładach w twardych ławkach robią swoje...

tak kasiula matula , 23 kilo przytyłam w poprzedniej ciąży! byłam przerażona ale po pół roku wszystko zrzuciłam nawet sama niewiem kiedy, karmiłam piersią 4 miesiące a to podobno najlepsze na schudnięcie bo kurczy się macica, no i nosiłam majtki ściskające brzuch, ale nie od poczatku, jak mnie już nic nie bolało i nie bez przerwy , tak kilka godzin dziennie. Różnie jest z tą wagą: moja kuzynka pzrytyła 9kg w całej ciąży a z kolei żona kolegi aż 40 kilo!

ja wiem tylko tyle. że a nie przestanę pożerać nad ranem wafelków, to będzie bardzo kiepsko. ale raNO PO KILKU WAFELKACH fASOLA TAK FAJNIE KOPIE. :D

reklama
Do góry