reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
U mnie też ruszyło :( przez ostatnie trzy tygodnie przytyłam 3kg. jestem nieco przerażona, bo właśnie te trzy tygodnie zaczęłam się trochę ruszać, wróciłam do pracy no i.... odzyskałam apetyt. niby dobrze, ale jak tak dalej pójdzie to mi skóra na brzuchu pęknie ;D ale co tam, najwyżej przez ostatnie dwa miesiące będę się toczyć...

no ja dzisiaj wlazłam na wagę u gina no i wynik imponujący 67,3 kg tyję z wizyty na wizytę po około 2 kg fajnie tyle że na ostatniej ważona byłam 3 tyg temu i było 65,7 kg

ja na kwiecien, ale czesto do was zagladam i pochwale sie ze tez zaczelam tyc :) dzis doszlam do mojej wagi z przed ciazy :) czyli 60 kg, do tej pory bylo na misnusie - teraz zacznie byc na plusie :)

Kasiula ale Ty drobna kobietka jesteś, a ja nie dośc że olbrzymka to jeszcze...ehh. najgorsze, że to będą zimne miesiące.. chyba idąc do pracy będę się kocem okrywać ;D bo nic innego mnie nie obstanie. albo jeszcze lepiej- śpiwór z kapturem, tylko sobie otwory na nogi porobię ;D

no zima sprzyja tyciu bo inne żarcie niż latem a tu jescze ciąża ale co tam niech dzidziusie wygodnie mieszkaja ważne żeby było ciepło im i miło ::)

reklama
agao - wybij sobie z głowy aerobik i skakanie! :) widzę, że cię nosi!
kup sobie stepper i pochodź przed telewizorem, tylko nie przeginaj!!
ja sobie dałam spokój z fittnessem, co daje juz efekty - uda robią mi się grube - trzeba je trzyma w ryzach, ale trudno - wezmę się za nie w marcu

Do góry