reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

no tak ważę się nago przed śniadaniem po wypróżnieniu a u gina jestem po 10 posiłkacgh ;) nie wzięłam tego pod uwagę ;D

reklama
A ja zawsze rano na czczo........ale co tam zawsze marzylam zeby troszke przytyc,bo od 7 lat stalam w miejscu(nie mam sklonnosci do tycia)

A tak na marginesie wszystkie jakos sie tym tyciem nie przejmujemy-i to pewnie jedyny czas w ktorym kazdy kilogramek nas cieszy ;)

azik no to mozliwe ze przytylam te 2 kilo w przeciagu 2 tyg :laugh:,bo jakos mnie sie wierzyc nie chcialo

mi teraz w sumie waga nie przeszkadza
moge wazyc tyle ile trzeba aby dzidzi
bylo tylko wygodnie w brzusiu
ale za dużo też niedobrze prawda???

mamproblemy z metabilizemm igólnie z nadciśnieniem - a nadwaga zwiększa ryzyko - jak zawsze.

im więcej waze tym wieksze obciazenie dla mnie i skutki tego obciazenia związane z krazeniem i metabolizmem

ja mialam zawsze normalne cisnienie, gorne tak w granicach 120, a teraz 90/60- masakra, juz sie nie dziwie czemu ciagle chce mi sie spac.
Waga rosnie, ale nie wiedziec czemu ta u gina zawsze pokazuje o kg mniej niz moja--mimo ze u siebie waze sie przed jedzeniem a u niego zwykle wieczorem z pelnym brzuchem. Ale podobno te nasze lazienkowe wagi moga byc niedokladne (blad nawet do 2 kg- moga nawet 2 kg zawyzac!, niestety zanizac tez ;) )

Wiecie, ze nigdy nie wydawalo mi sie mozliwe, ze osiagne wage 80 kg, a teraz jest to calkiem prawdopodobne ::)

reklama
Do góry