reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

reklama
Ja miałam do niedawna +5kg ale dawno się nie ważyła i coś czuje że zamiast zrzucać to nabieram kg. Jutro się rano zważę i dam Wam znać ...:-)

u nas coraz lepiej i coraz lzej
rozmiar ciuchów to juz nawet 34;-) więc forma sprzed ciązy wraca
oby tylko ten brzusio jeszcze zrobił sie wklęsły - zaczynam ćwiczyć to może pomoże

witajcie....
ja tak samo jak Nea3 rozmar jaki ma renia77 nosiłam chyba w przedszkolu...:))
u mnie jest 6 kg więcej niż przed ciążą... a przytylam w ciazy 27!!!na początku jak karmiłam mała piersią waga spadała szybko i już po miesiącu bylo 18 kg mniej ...pozniej powoli spadalo az zatrzymalo sie na 5 kg ponad norme...przestalam mala karmic piersia i zaczelam wcinac wszystko czego nie moglam w czasie ciazy - waga stanela...a nawet mam wrazenie ze idzie w gore.:((..jakos nie mam motywacji ..mimo ze jak patrze na siebie to jest mi przykro...brzuszek to "ciasto" a ja cala jestem wielka zwlaszcza ze moja normalna waga to 80 kg:((
chyba pora się wziaść zasiebie tylko jak się zmotywować ...skoro w lodówce takie pyszności....

Sylsor mam ten sam problem . Chciałabym zapisać się na jakiś aerobic czy coś ale nie mam za bardzo z kim dziecka zostawić , więc koło się zamyka:-( No a dzisiaj stanęłam na wadze no i zamiast schudnąć to przytyłam 1kg :wściekła/y::zawstydzona/y::growl::sad: Moja waga wyjściowa sprzed ciąży to niecałe 59kg a teraz 67,5kg ... chociaż moja mam twierdzi że brzuch trochę mi się "wklęsł". Coś muszę zacząć robić z tą dietą no ale najpierw to muszę znaleźć odpowiednią dla matek karmiących:happy:

Dziewczyny te tabletki to Meridia.Czytal na internecie,ze laski chudna po 12kg misieczne.No na mnie to jakos nie dziala az tak.W sumie jesc mi sie nie chce i chudne,ale nie wiem czy to od tabletek czy od stresu,ktory mnie ostatnio przesladuje.

Ja mam najlepszą dietę :-) MżRD (mniej żreć, ruszać dup..ke)
Tylko że ostatnio ją zarzuciłam (jakieś torty się znalazły, makaron z sosem serowym itp.) i mam +2 niestety. Wiec wychodzi tylko o 1 kg mniej niż przed ciążą.
Ehh a tak chciałam dobić do 60-tki....

reklama
Jejku same drobinki na tym forum:)) wiekszosc was w dziewiatym miesiacu wazyla tyle co ja przed ciaza:)))
ja dzisiaj sie zwazylam z rana i bylo 85 kg czyli na plusie 5...ale wsumie sie nie dziwie...bo wcinam co popadnie...a pogoda nie dopisywala wiec siedzialm w domu:((

post_ptaszyna przeciez przy karmieniu piersia najbardziej sie chudnie, jesz wtedy dietetyczne rzeczy a i dzidzus wyciaga z Ciebie duzo...ja jak karmilam piersia tylko chudlam:))a jak przestalam iz aczelam wcinac wszystko ( od ciasteczek, po frytki i pizze) to mam:((.....
Haszi MŻRD to chyba najlepsza dieta o jakiej slyszlam...:)) swietna!!!!tylko jakos cierzko sie do niej zabrac:))

Do góry