reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja miałam do niedawna +5kg ale dawno się nie ważyła i coś czuje że zamiast zrzucać to nabieram kg. Jutro się rano zważę i dam Wam znać ...:-)
witajcie....
ja tak samo jak Nea3 rozmar jaki ma renia77 nosiłam chyba w przedszkolu...)
u mnie jest 6 kg więcej niż przed ciążą... a przytylam w ciazy 27!!!na początku jak karmiłam mała piersią waga spadała szybko i już po miesiącu bylo 18 kg mniej ...pozniej powoli spadalo az zatrzymalo sie na 5 kg ponad norme...przestalam mala karmic piersia i zaczelam wcinac wszystko czego nie moglam w czasie ciazy - waga stanela...a nawet mam wrazenie ze idzie w gore.(..jakos nie mam motywacji ..mimo ze jak patrze na siebie to jest mi przykro...brzuszek to "ciasto" a ja cala jestem wielka zwlaszcza ze moja normalna waga to 80 kg(
chyba pora się wziaść zasiebie tylko jak się zmotywować ...skoro w lodówce takie pyszności....
ja tak samo jak Nea3 rozmar jaki ma renia77 nosiłam chyba w przedszkolu...)
u mnie jest 6 kg więcej niż przed ciążą... a przytylam w ciazy 27!!!na początku jak karmiłam mała piersią waga spadała szybko i już po miesiącu bylo 18 kg mniej ...pozniej powoli spadalo az zatrzymalo sie na 5 kg ponad norme...przestalam mala karmic piersia i zaczelam wcinac wszystko czego nie moglam w czasie ciazy - waga stanela...a nawet mam wrazenie ze idzie w gore.(..jakos nie mam motywacji ..mimo ze jak patrze na siebie to jest mi przykro...brzuszek to "ciasto" a ja cala jestem wielka zwlaszcza ze moja normalna waga to 80 kg(
chyba pora się wziaść zasiebie tylko jak się zmotywować ...skoro w lodówce takie pyszności....
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Sylsor mam ten sam problem . Chciałabym zapisać się na jakiś aerobic czy coś ale nie mam za bardzo z kim dziecka zostawić , więc koło się zamyka:-( No a dzisiaj stanęłam na wadze no i zamiast schudnąć to przytyłam 1kg Moja waga wyjściowa sprzed ciąży to niecałe 59kg a teraz 67,5kg ... chociaż moja mam twierdzi że brzuch trochę mi się "wklęsł". Coś muszę zacząć robić z tą dietą no ale najpierw to muszę znaleźć odpowiednią dla matek karmiących
Dziewczyny te tabletki to Meridia.Czytal na internecie,ze laski chudna po 12kg misieczne.No na mnie to jakos nie dziala az tak.W sumie jesc mi sie nie chce i chudne,ale nie wiem czy to od tabletek czy od stresu,ktory mnie ostatnio przesladuje.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
ech...u mnie to nadal daleka droga, dopóki karmię piersią to nie schudnę nic niestety...cóż, taki lajf
Ja mam najlepszą dietę :-) MżRD (mniej żreć, ruszać dup..ke)
Tylko że ostatnio ją zarzuciłam (jakieś torty się znalazły, makaron z sosem serowym itp.) i mam +2 niestety. Wiec wychodzi tylko o 1 kg mniej niż przed ciążą.
Ehh a tak chciałam dobić do 60-tki....
Tylko że ostatnio ją zarzuciłam (jakieś torty się znalazły, makaron z sosem serowym itp.) i mam +2 niestety. Wiec wychodzi tylko o 1 kg mniej niż przed ciążą.
Ehh a tak chciałam dobić do 60-tki....
reklama
Jejku same drobinki na tym forum) wiekszosc was w dziewiatym miesiacu wazyla tyle co ja przed ciaza))
ja dzisiaj sie zwazylam z rana i bylo 85 kg czyli na plusie 5...ale wsumie sie nie dziwie...bo wcinam co popadnie...a pogoda nie dopisywala wiec siedzialm w domu(
post_ptaszyna przeciez przy karmieniu piersia najbardziej sie chudnie, jesz wtedy dietetyczne rzeczy a i dzidzus wyciaga z Ciebie duzo...ja jak karmilam piersia tylko chudlam)a jak przestalam iz aczelam wcinac wszystko ( od ciasteczek, po frytki i pizze) to mam(.....
Haszi MŻRD to chyba najlepsza dieta o jakiej slyszlam...) swietna!!!!tylko jakos cierzko sie do niej zabrac)
ja dzisiaj sie zwazylam z rana i bylo 85 kg czyli na plusie 5...ale wsumie sie nie dziwie...bo wcinam co popadnie...a pogoda nie dopisywala wiec siedzialm w domu(
post_ptaszyna przeciez przy karmieniu piersia najbardziej sie chudnie, jesz wtedy dietetyczne rzeczy a i dzidzus wyciaga z Ciebie duzo...ja jak karmilam piersia tylko chudlam)a jak przestalam iz aczelam wcinac wszystko ( od ciasteczek, po frytki i pizze) to mam(.....
Haszi MŻRD to chyba najlepsza dieta o jakiej slyszlam...) swietna!!!!tylko jakos cierzko sie do niej zabrac)
Podziel się: