reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

Surv, to teraz sie pilnuj i będzie git:-p
A do mnie dotarł kupiony na Allegro staniczek i powiem Wam, że faktycznie widac różnicę. Super! Dzięki Haszi!!!
A nie wiecie czy są stroje kąpielowe w takich "nietypowych" rozmiarach?

reklama
Ostatnia edycja:
Sliczna ta bielizna ja niestety nie ma na co zalozyc takiego slicznego staniczka:-(Nawet jakbym cos znalazla to efekt i tak mizerny.
Na tej drugiej stronie co podala Haszi ceny super promocje rerwelacyjne i staniki boskie.

Ostatnia edycja:
Sliczna ta bielizna ja niestety nie ma na co zalozyc takiego slicznego staniczka:-(Nawet jakbym cos znalazla to efekt i tak mizerny.
I tu się mylisz, co bradziej profesjonalnie wyjaśni Ci Hashi:tak: Zaciągnęłam do bra-fitterki moją siostrę, która dotychczas kupowała sobie staniki na 70 B i były za duże.... po wizycie nosi 65 DD i ma biust jak należy:-)

Surv OOO to mnie pocieszylas ja wlasnie do tej pory kupowalam 70/75 B i nie wygladam powalajaco;-)Musze naprawde poszukac na allegro czegos dla siebie:-)

Popieram surv. :tak:
75 a nawet 70 to zdecydowanie za dużo dla takiej drobnej osóbki ( przynajmniej tak wyglądasz na zdjęciach). Taki szeroki obwód rozpłaszcza biust na klatce piersiowej, deformuje a w rezultacie zmniejsza. Większe miseczki, o węższym rozstawie fiszbin wszystko ładnie pozbierają, nawet to co do tej pory wydawało się tłuszczem:-p i uforumują w tym miejscu na klatce piersiowej gdzie powinien się znajdować:-).
Potem biust się przyzwyczai, deformacje się cofną i będzie wyglądał jak należy i w ubraniu i bez:tak:. To tak jak operacja plastyczna tylko bez blizn i bólu.

Strasznie głupie jest to ,że tak mało kobiet o tym wie, zarabiają na tym chirurdzy (to spisek chirurgów plastycznych:rofl2:). No i sklepy które muszą mieć mniej towaru na stanie. No bo kto by chciał trzymać 120 rozmiarów danego modelu zamiast 20.

Wychodzi jak u siostry surv 65 DD:-) więc efekt tez będzie pewnie podobny. Ewentualnie może być europejskie 65 E.
Od tego zaczynaj, miseczki mogą być ciut mniejsze lub większe, swojego idealnego rozmiaru każdy musi szukać indywidualnie bo co kobieta to inny kształt, osadzenie i rozstaw biustu :)

reklama
Do góry