reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja przez całą ciąże mam ochotę na słodycze i oczywiście nie mogę się powstrzymać:-( a niby na chłopaka to kwaśne..
Ale po porodzie też się za siebie biorę i dodatkowo będę skakać ( tańczyć ) na macie :-) - MATA DO TANCZENIA DO TELEWIZORA 30 UTWORóW (384646216) - Aukcje internetowe Allegro
Więc mam szansę stracić trochę kilogramów
Ale po porodzie też się za siebie biorę i dodatkowo będę skakać ( tańczyć ) na macie :-) - MATA DO TANCZENIA DO TELEWIZORA 30 UTWORóW (384646216) - Aukcje internetowe Allegro
Więc mam szansę stracić trochę kilogramów
Madzia od maja??? Wow co za opanowanie. Ja na 0 słodyczy w domu nie mam szans, babcie co rusz coś "dziubkowi" podrzucą a ja jestem wstrętny złodziej.
Ale też sobie sport obiecuje po porodzie. Może rolki z synciem na plecach i dzidzią pod pachą ^^ Rower też odpada. Basen bez tatusiowego wsparcia to ciężko...
Ale też sobie sport obiecuje po porodzie. Może rolki z synciem na plecach i dzidzią pod pachą ^^ Rower też odpada. Basen bez tatusiowego wsparcia to ciężko...
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
jak się Natka urodziła to kładłam się na plecach podkurczałąm nogi, małą kładłam sobie na ugientych nogach i prostowałam je albo wykręcałam na boki. kładłam ją na wyprostowanych nogach i robiłam brzuszki, potem bralaam ją pod boczki i leżąc podnosiłam do góry(to na piersi miało byc- ale nie poskutkowało:-()
Haszi Merci od maja lezy,ale w miedzyczasie tone innych slodyczy pochlonelam
Ja wlasnie w ktorejs gazecie dla mam widzialam,takie cwiczenia,ktore mozna z dzieciaczkami wykonywac i to nawet podobno lepiej skutkuja,bo sie ma dodatkowe obciazenie w postaci dzieckaBede probowac,ale narazie po obiadku ide odpoczac do wyrkaMial byc spacer,ale strasznie mi sie nie chce,od rana jeszcze w pizamie smigam.
Ja wlasnie w ktorejs gazecie dla mam widzialam,takie cwiczenia,ktore mozna z dzieciaczkami wykonywac i to nawet podobno lepiej skutkuja,bo sie ma dodatkowe obciazenie w postaci dzieckaBede probowac,ale narazie po obiadku ide odpoczac do wyrkaMial byc spacer,ale strasznie mi sie nie chce,od rana jeszcze w pizamie smigam.
oj jakbym tylko te Merci od maja jadla,to bym raczej nie miala tych 16 a moze juz 17 kg + i chyba bym psychicznie wysiadla,mimo tego,ze to duze opakowanieNiestety nie mam silnej woli jezeli chodzi o slodycze i czekolada w domu musi byc,a juz najlepiej biala
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
białą czekoladę popieram jak najbardziej:-) uwielbiam
ja na końcówce też mam ciągotki do słodyczy, ale próbuje sie zapychać płatkami kukurydzianymi i owocami, byle tylko po słodycze nie siegać
ja na końcówce też mam ciągotki do słodyczy, ale próbuje sie zapychać płatkami kukurydzianymi i owocami, byle tylko po słodycze nie siegać
reklama
Podziel się: