reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile lat miałyście?

Ile lat miałyście rodząc pierwsze dziecko?

• Wszystkich głosujących
    963
a ja mam pytanie :-)
nie będe jeszcze pełnoletnia kiedy urodzę..
w takim przypadku prawa do dziecka otrzymają moi rodzice..
a xczy jest taka możliwość że opiekunami prawnymi zostaną rodzice mojego chłopaka? oczywiście gdybym ja, mój chłopak i oczywiście jego rodzice wyrazili zgode

reklama
Cześć :rolleyes: moze nie ma sie czym chwalic, ale ja mialam 17 lat jak urodzilam pierwsze dziecko...Teraz jestem w 8 miesiącu ciązy a moja córka ma juz osiem lat :tak:

Julka raczej nie umiem Ci odpowiedziec jednoznacznie...ja nie mialam tego problemu mimo iz też miałam tylko 17 lat jak urodziłam ponieważ mój chłopak był połnoletni i wzięlismy ślub...Jednak wszystko wskazuje na to że
to Twoi Rodzice beda prawnymi opiekunami a nie Rodzice Twojego chłopaka:);-)Pozdrawiam:*

Julka17 logicznie myslac raczej nie mozna zrobic zeby to rodzice Twojego chlopaka byli prawnymi opiekunami Twojego dziecka, poniewaz Twoi rodzice sa Twoimi opiekunami prawnymi i to oni za Ciebie odpowiadaja. Domyslam sie ze masz konto na grono.net, wiec znajdz tam forum "Gronoporadnia Prawna" i zadaj pytanie prawnikowi-on moze znajdzie rozwiazanie Twojego problemu.

Pozdrawiam

To ja jeszcze poźniej dojrzałam, bo urodziłam pierwsze dziecko pół roku przed trzydziestką!

reklama
Moje maleństwo urodziłam przed moimi 26 urodzinkami.Urodziło się w sierpniu 2006 a ja mam urodziny we wrześniu.

Do góry