reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile lat miałyście?

Ile lat miałyście rodząc pierwsze dziecko?

• Wszystkich głosujących
    963
reklama
Ja sie urodzilam 21 grudnia i wtedy skoncze 28 lat,urodze dzidzie w lipcu,a we wrzesniu mam 6 rocznice slubu

Tymcio urodzil sie tuz przed moimi 26 urodzinami a Gabi urodzi sie w 27 roku mamy ;) Tata maluchow ma 30-ke ;D

moja córeczka Wiktoria urodziła się jak miałam 25 lat a drugie dziecko urodzi się jak będę miała 28 lat

Dziewuszki, mam 34 lata i we wrześniu urodzę dopiero pierwsze dzieciątko, a mam zamiar na tym nie poprzestać :)

Urodziłam mojego urwiska Martynkę, jak miałam 28 i pół latek, mój mężuś miał 27 i pół, a Martynkę zmajstrowaliśmy w czasie miesiąca miodowego :laugh:.A teraz mam 30 :p :-[ :D,.Parą jesteśmy już 11 lat, tylko coś do orzenku nam się nie spieszyło ;D.Pozdrawiam

reklama
Pierwszego synka urodziłam jak miałam 27 lat i 4 miesiące (rocznikowo 28), drugiego w wieku 29 lat i 7 miesięcy (rocznikowo 30). Ponad miesiąc temu urodziłam córeczkę, a w pażdzierniku będę świętować swoje 34 urodziny ;D . No i na tym chyba koniec ale nie zarzekam się.

Do góry