reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

już pisałam na głównym, ale napiszę i tu u mnie jak do tej pory super sprawdza się poduszka do karmienia PODUSZKA DO KARMIENIA ROGAL ZDEJMOWANA POSZEWKA (1047439019) - Aukcje internetowe Allegro więc jak któś się zastnawia, ja myślę że warto:-D

i z mężem jesteśmi meeega zadowoleni z wanienki FISHER PRICE Wanienka M5656 +zabawki +Kubus P +GLS (1059819188) - Aukcje internetowe Allegro z nią pierwsze kąpiele nie są takie straszne:tak: a mały po kąpieli szpitalnej miał traumę:no: Boże oni jak z kurczakami się obchodzą, byłam przerażona jak widziałam jak kąpią maleństwa, wszystkie dzieciaczki aż bordowe ze złości się robiły:wściekła/y:

reklama
już pisałam na głównym, ale napiszę i tu u mnie jak do tej pory super sprawdza się poduszka do karmienia PODUSZKA DO KARMIENIA ROGAL ZDEJMOWANA POSZEWKA (1047439019) - Aukcje internetowe Allegro więc jak któś się zastnawia, ja myślę że warto:-D

i z mężem jesteśmi meeega zadowoleni z wanienki FISHER PRICE Wanienka M5656 +zabawki +Kubus P +GLS (1059819188) - Aukcje internetowe Allegro z nią pierwsze kąpiele nie są takie straszne:tak: a mały po kąpieli szpitalnej miał traumę:no: Boże oni jak z kurczakami się obchodzą, byłam przerażona jak widziałam jak kąpią maleństwa, wszystkie dzieciaczki aż bordowe ze złości się robiły:wściekła/y:
He he jak kurczaki ich traktują....z jednej strony ich rozumię bo jak by się miały tak bawić to by cały dzień kąpały....nic nie będzie dzieciaczkom;)

dziewczyny czy te przewijaki są na prawdę takie konieczne??
Czy nie wystarczy przewijanie na np. rozłożonej pieluszce albo kocyku na łóżku?
Pytam, bo już jest u mnie dość ciasno..nie chcę kupować zbędnych rzeczy. :cool:

dziewczyny czy te przewijaki są na prawdę takie konieczne??
Czy nie wystarczy przewijanie na np. rozłożonej pieluszce albo kocyku na łóżku?
Pytam, bo już jest u mnie dość ciasno..nie chcę kupować zbędnych rzeczy. :cool:
ja uważam że potrzebne! stoisz w pozycji wyprostowanej a nad łóżkiem musisz sie schylać lub siedzieć a to jak dla mnie nie jest wygodne.
ciasno i mało miejsca?? przecież może stać na łóżeczku więc miejsca raczej nie zabiera( ja tak mam).

He he jak kurczaki ich traktują....z jednej strony ich rozumię bo jak by się miały tak bawić to by cały dzień kąpały....nic nie będzie dzieciaczkom;)

wiesz ja też rozumiem, że one nie mają czasu się cackać z każdym dzieckiem i wiem że mają wprawę i krzywdy nie zrobią, ale dzieci zadowolone z tych kąpieli nie były:no:

A ja znów nie wytrzymałam i nie przeszłam obojętnie obok lumpka (musze koło niego przejść idąc do weterynarza po receptę) i wyszłam obładowana ale zadowolona, (bluzeczka, żółty pajac i śpiochy nowe jeszcze mają te plastikowe zawieszki od metek) większość rozmiar 68 tylko spodenki 74 i bluzeczka 62

super zakupy:) a te śpiochy jakie śliczne:tak::tak::tak:

reklama
Do góry