reklama
Matko Wy naprawdę już wszystko kupujecie
Ja tez jestem w szoku, nie mam jeszcze nic
Kasiek1983
Fanka BB :)
Ja też jeszcze nic nie kupiłam ale popatrzeć zawsze można... prawda? ;-)
Kasiek1983
NOWOŚĆ/ KOMODA KĄPIELOWA COSATTO EASI PEASI (869699436) - Aukcje internetowe Allegro
WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA włoskiej firmy CAM (875114968) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo podobają mi się te komody, chociaż nie należą do najtańszych... mam mało miejsca w łazience więc z kąpaniem będzie problem... jak bym coś takiego kupiła to mogłabym kąpać w sypialni.
WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA włoskiej firmy CAM (875114968) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo podobają mi się te komody, chociaż nie należą do najtańszych... mam mało miejsca w łazience więc z kąpaniem będzie problem... jak bym coś takiego kupiła to mogłabym kąpać w sypialni.
scorpioniczkaa
Ale z tej wanienki to za długo nie będziesz korzystała. Ona jest bardzo maleńka.
C
cobra18
Gość
scorpioniczkaa wiem,bardziej chodzilo mi o polki i przewijak ) wanienke duza mam juz osobno kupiona
kpi23
jesteście niesamowite ...
ja na razie mam tylko 2 body ...
scorpioniczkaa
scorpioniczkaa wiem,bardziej chodzilo mi o polki i przewijak ) wanienke duza mam juz osobno kupiona
No chyba , ze tak :-)
jesteście niesamowite ...
Mi siostra jedne body sprezentowała, bo kupowała swojej przyjaciółce (która miała zresztą wczoraj termin i jeszcze nie urodziła), a fajne body zamówiłam na allegro. 10 sztuk za niecałe 16 zł z przesyłką. Używane, ale stan idealny. Na 2 miesiące mi starczy. jeszcze kilka pajacyków dokupię na początek. Cieplejszych rzeczy narazie nie kupuje, bo nie wiem jaka bedzie pogoda w czerwcu i lipcu. Może wystarczą body i te pajacyki własnie.
reklama
oj dziewczynki szalejecie z zakupami
ja część już mam po córci np łóżeczko, wózek, wanienka, kosmetyki to na bieżąco to samo zakupami w aptece i w sumie zostaną jakieś drobiazgi
większe zakupy czekają mnie jesli chodzi o ciuszki, raz ze teraz potrzebne będą raczej chłopięce i jakieś róże odpadają a dwa córa urodziła się końcem października więc te najmniejsze to były kupowane cieplejsze a tu pierwsze miesiące czekają nas latem, a poza tym i tak część porozdawałam
jak na razie to mój zakup:-)
Zobacz załącznik 200484
ja część już mam po córci np łóżeczko, wózek, wanienka, kosmetyki to na bieżąco to samo zakupami w aptece i w sumie zostaną jakieś drobiazgi
większe zakupy czekają mnie jesli chodzi o ciuszki, raz ze teraz potrzebne będą raczej chłopięce i jakieś róże odpadają a dwa córa urodziła się końcem października więc te najmniejsze to były kupowane cieplejsze a tu pierwsze miesiące czekają nas latem, a poza tym i tak część porozdawałam
jak na razie to mój zakup:-)
Zobacz załącznik 200484