reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
scorpioniczkaa wiem,bardziej chodzilo mi o polki i przewijak :)) wanienke duza mam juz osobno kupiona

No chyba , ze tak :-)

jesteście niesamowite ...
ja na razie mam tylko 2 body ...

Mi siostra jedne body sprezentowała, bo kupowała swojej przyjaciółce (która miała zresztą wczoraj termin i jeszcze nie urodziła), a fajne body zamówiłam na allegro. 10 sztuk za niecałe 16 zł z przesyłką. Używane, ale stan idealny. Na 2 miesiące mi starczy. jeszcze kilka pajacyków dokupię na początek. Cieplejszych rzeczy narazie nie kupuje, bo nie wiem jaka bedzie pogoda w czerwcu i lipcu. Może wystarczą body i te pajacyki własnie.

reklama
oj dziewczynki szalejecie z zakupami
ja część już mam po córci np łóżeczko, wózek, wanienka, kosmetyki to na bieżąco to samo zakupami w aptece i w sumie zostaną jakieś drobiazgi
większe zakupy czekają mnie jesli chodzi o ciuszki, raz ze teraz potrzebne będą raczej chłopięce i jakieś róże odpadają a dwa córa urodziła się końcem października więc te najmniejsze to były kupowane cieplejsze a tu pierwsze miesiące czekają nas latem, a poza tym i tak część porozdawałam:tak:
jak na razie to mój zakup:-)
Zobacz załącznik 200484

Do góry