reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja tylko na moment w sprawie pieluch! Wyprobowałam DADA z Biedronki i bez wątpienia są to najlepsze pieluchy jakie dotąd miałam!!!!!!

reklama
Dziewczyny, jakiś czas temu któraś pisała o kombinezonie w Tchibo.. U nas jest taki jeden sklep, w którym mają wszystko miesiąc wcześniej i oglądałam ten dwuczęściowy dla dziewczynek (fioletowe spodnie, różowa kurtka), ale stwierdziłam, że mnie nie porywa, do tego kosztuje 199zł i może lepiej będzie poczekać, aż w innych sklepach coś się pokaże.. No i pokazało się, w Cocodrillo. Zielony, z takimi śmiesznymi różowymi ludkami przy nogawce i kieszeniach kurtki. Patrzę, 169zł, spoko. Pytam panią o rozmiar, a ta mi mówi, że to jest cena za kurtkę, a spodnie kosztują drugie tyle!! Czyli całość jakieś 320zł!! No matko święta, czy oni nie przesadzają z cenami za małe, dziecięce ubranka?? No i chyba się skuszę na ten z Tchibo :)

arica ja sądzę że lepiej jeszcze z kombinezonem poczekać bo jeszcze nie sezon. 300zł to bardzo dużo za kombinezon... Ja w zeszłym roku kupiłam kurtę w Cocodrillo za 30zł. Teraz do niej dokupię kombinezon na przecenach i będzie git. Bo przecież jeszcze nie wiadomo kiedy będzie śnieg, w tamtym roku był późno.

Dziewczyny, jakiś czas temu któraś pisała o kombinezonie w Tchibo.. U nas jest taki jeden sklep, w którym mają wszystko miesiąc wcześniej i oglądałam ten dwuczęściowy dla dziewczynek (fioletowe spodnie, różowa kurtka), ale stwierdziłam, że mnie nie porywa, do tego kosztuje 199zł i może lepiej będzie poczekać, aż w innych sklepach coś się pokaże.. No i pokazało się, w Cocodrillo. Zielony, z takimi śmiesznymi różowymi ludkami przy nogawce i kieszeniach kurtki. Patrzę, 169zł, spoko. Pytam panią o rozmiar, a ta mi mówi, że to jest cena za kurtkę, a spodnie kosztują drugie tyle!! Czyli całość jakieś 320zł!! No matko święta, czy oni nie przesadzają z cenami za małe, dziecięce ubranka?? No i chyba się skuszę na ten z Tchibo :)

arica też mi się podobał ten zielony.... ale cena masakryczna. ten tchibo poszukaj na allegro bo są tańsze troszkę. zresztą na allegro jakiś kombinezon z cocodrillo używany poszukam.

a jak wyglada ten z Tchibo? Masz foto?

Kupiłam dziś pieluszki Dada w Biedronce i rzeczywiście są fajne, bardzo podobne do Pampersa a praktycznie połowę tańsze. Zobaczymy jak się spiszą w nocy ;)

reklama
Kasiu: 199zł. To dokładnie ten, który widziałam. Tyle, że na zdjęciu wygląda jakby kurtka była różowa w białe kwiatuszki a tak naprawdę to one są jasnozielone.

Dzisiaj dzwoniłam do sklepu Tchibo w Poznaniu i baba mi powiedziała że u nich będą dopiero ok 27 wrzesnia wiec nawet sobie teraz nie obejrzę :-(

Do góry