reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

w tesco sa piekne ubranka dla dzieci!
koszulki disneya, komplety spodnie i bluzka, duzo z hello kitty, promocje na kufry na zabawki ,duze za 22zl
duze klocki w promocji - nie lego ,ani duplo - takie plastikowe

reklama
Po 3 dniach uzywania stwierdzam ze wkurza mnie ten nowy wozek;/ Nie podoba mi się jak Jagoda w nim siedzi a raczej wisi. Jak śpi i jest w pozycji leżącej to jest super ale jak siedzi to beznadzieja. Nóżki jej zwisają i taka jakaś pokurczona..wrrr...

Tu mam jakieś byle jaki zdjęcie ale widać jak siedzi

U nas Pola też krzywo siedzi, ale ona w poprzednim wózku (Mutsy) też tak siedziała jak paralityk. Co do nóżek to ja zostawiam w poziomie ta regulowana czesc i jest ok. Jak sie ja spusci w dół, to rzeczywiście nóżki małej zwisają ale tak chyba jest w każdym wózku, bo nasze szkraby jeszcze nie dorosły do tego, żeby nogi trzymać na tym podnóżku dolnym.

U nas Pola też krzywo siedzi, ale ona w poprzednim wózku (Mutsy) też tak siedziała jak paralityk. Co do nóżek to ja zostawiam w poziomie ta regulowana czesc i jest ok. Jak sie ja spusci w dół, to rzeczywiście nóżki małej zwisają ale tak chyba jest w każdym wózku, bo nasze szkraby jeszcze nie dorosły do tego, żeby nogi trzymać na tym podnóżku dolnym.
Dzisiaj juz bylo lepiej. Zmniejszyłam do minimum ten pasek co jest między nogami i lepiej teraz się Jagoda w tej karocy trzyma;)

Dziewczyny jakie kurteczki macie dla laseczek...ja szukam jakiejs wiatróweczki dla Gai ale lipa:(
A ma któras odsprzedac pchacza??

reklama
Do góry