kasia gdybyś chciała to mogłabym Ci kupić tylko nie wiem jak z przesyłką by to wyszło?nie mam niestety w toruniu selgrosa, a szkoda
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kupiliśmy małemu taki stoliczek z gratisem w selgrosie za 207zł!!!! cena super a reszta też bo młody zachwycony!!!
Zobacz załącznik 333938
My też mamy ten pociąg z tymi kluczykami i klockami. Bardzo korzystnie to kupiłaś, bo sam ten kpl pociąg+klocki+kluczyki kosztuje ok 100zł
eagle- dziękuję, ale mam dopiero połowę nazbieraną na ten stolik, a przez te choroby to kasy nie mam więcej na zajączka może nazbieram
to zapraszamy do nas, Fifi z Tymkiem może pobawić się stolikiem, chyba że znów będzie mała wojna o zabawki;-)
dziumdzia84
Fanka BB :)
dziewczyny a w selgrosie to można tylko kupować z karta tak jak w makro
kurcze bym chciała ten stoliczek, ale jak z karta "wstepu" to d...
tak w selgrosie tylko z kartą jak w makrodziewczyny a w selgrosie to można tylko kupować z karta tak jak w makro
adorea
Ostatnio znalazłam u siebie w smyku nową firmę (podobno ubrania szyte w Turcji zamiast w Chinach) i kupiłam małemu komplet bluzeczkę (20zł) i spodenki (40zł), plus spodnie z paskiem coolclub za 25zł, i 2 koszulki w C&A po 19zł (już na lato)
Załączniki
Kasiek1983
Laski, gdzie można kupić body z długim rękawkiem w dobrej cenie? chodzi mi o np. Tesco, real czy takie tam... kiedyś kupowałam w tesco i były dosyć dobre jakościowo...
natalia1645
Aktywna w BB
kasiek w biedronce sa sliczne body disneya za 11,99 z dlugim
reklama
C
cobra18
Gość
kasiek w biedronce sa sliczne body disneya za 11,99 z dlugim
pewnie znowu z Hello Kitty ;/
edit
widzialam byly z cars,miki i czyms tam jeszcze dla chlopca,ale jakos mnie ten material nie zainteresowal.
w sumie pewnie sie za marke disneya placi
Ostatnio edytowane przez moderatora: