reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
wow bardzo tanio600 po 29,99
w carrefour 800 g po 32,49A jest gdzieś promocja bebilonu??
Dziewczyny któraś z Was kupiła te puzzle PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1287390791) - Aukcje internetowe Allegro
Chciałam się dowiedzieć czyjej są produkcji, chińskie, indyjskie itp :-)
Chciałam się dowiedzieć czyjej są produkcji, chińskie, indyjskie itp :-)
kpi23
Fanka BB :)
My kupiliśmy takie:
PUZZLE PIANKOWE 36 ELEMENTOW ALFABET+CYFRY +GRATIS (1286532170) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego jeszcze owoce i pojazdy - mamy niezły komplet na cały pokój! w dobrej cenie to czemu nie?
nasze są chińskie ale nie wiem czy znajdziesz teraz wytwarzane gdzieś indziej..., wszytsko tam robią ;(
PUZZLE PIANKOWE 36 ELEMENTOW ALFABET+CYFRY +GRATIS (1286532170) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego jeszcze owoce i pojazdy - mamy niezły komplet na cały pokój! w dobrej cenie to czemu nie?
nasze są chińskie ale nie wiem czy znajdziesz teraz wytwarzane gdzieś indziej..., wszytsko tam robią ;(
koriander
kpi23
śliczny wózeczek!
Tania siła robocza to i się opłaca ... ehhh ... szkoda ... dlatego ciuszki dla Małej kupuję właściwie tylko polskie ... Zobaczymy jak długo się uda!
Tania siła robocza to i się opłaca ... ehhh ... szkoda ... dlatego ciuszki dla Małej kupuję właściwie tylko polskie ... Zobaczymy jak długo się uda!
reklama