reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Anik79, żyrraffka - dla mnie też te pomarańczowe pampersy sleep&play so kiepskie, miałam jedno opakowanie i więcej nie kupię pomimo, że często na promocyjne ceny trafiam.
A to moje ostatnie zakupy dla Nelci:
spodnie.jpgczapa.jpg
Do czapy jest jeszcze w komplecie zwykły biały szaliczek

hehehe w biedronce banany po 1.55 pojeb..... ludzie biorą kartonami;)

W takim razie też jestem nieźle pojeb...... :-D :-D :-D Ostatnio jak byłam to 15 kilo kupiłam :-) 5 dla nas, i po tyle samo dla rodziców :-) U nas banany idą jak woda, zresztą nic dziwnego skoro teraz importowane owoce są dużo tańsze od krajowych jabłek :-( :-( Widziałam babkę z pobliskiego warzywniaka co też się nieźle w banany obkupiła, a potem je u siebie za 2,50 sprzedaje :-) to się nazywa interes :-)

Mojej mamie sie udalo dzisiaj w Lidlu kupic pampki. Piętnaście minut po otwarciu byla a ludzie się zabijali o te pieluchy , ze sie przecisnąc nie mogla, hehe

Chwalę się zakupami zimowymi już przetestowanymi na pierwszym wyjeździe synka w karkonosze :) śpiworek do wózka rewelacja sama bym się w niego wtuliła :) kombinezonik gruby, z polarkiem w środku :) ...kurcze mam nadzieję że tak koło lutego mały będzie miał już za sobą pierwszą jazdę na sankach hihihi

śpiworek.jpgkurtki laz 019.jpg

reklama
Do góry