reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

rzeczywiscie ciekawy ten temat zakupowy :p:p

my rozmawialismy o tym jakie to szczescie szczesliwie przejsc ciaze i urodzic zdrowe piekne dziecko... i ze tyle moze sie zdarzyc, ja nie wiem czy bym chciala kusic los, tez rozmawialismy o adopcji ale to chyba bardzo skomplikowana procedura, czy nie??

Dziewczyny kogo obstawiamy ze zaciazy jako pierwsza??:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
heh rzeczywiście niezły temat jak na zakupowy wątek!
Gdybym nie musiała wrócić do pracy to nie miałabym nic przeciwko temu aby mieć za kilka miesięcy drugie dziecko. A wrócić muszę bo mi 1,5 roku stażu przepadnie..
Jeżeli los nam nie pokrzyżuje planów to w połowie 2012 roku mogę rodzić rodzeństwo Kornelki.

a ja jestem twarda i stanowczo nie planuję więcej dzieciaczków, jeśli zdarzy się ciąża to raczej wpadka będzie, jesli tak to mogę nazwać, bycie w ciąży i poród to nie dla mnie

U mnie wiele zależy od tego co zastanę w pracy po powrocie w styczniu ...
Jeśli bedzie nieciekawie odczekamy do tych 8 miesięcy przerwy (10 luty) ... i do dzieła ...
Jeśli będzie spoko to pewnie poczekamy aż Natalka skończy rok ... i też do dzieła ... ;)

chyba, że życie wszystkie plany pokrzyżuje i zrobi po swojemu ... jak na razie nadrabiamy przytulankowe sprawy po połogu .... :) więc któż to wie? mam nadzieję, że tabletki to wytrzymają ...:-D

a adopcja, cóż, jeśli chodzi o malutkie dziecko to bardzo trudne i długotrwałe, starsze podobno trochę lepiej ...
ja mam odpowiedz na takie zapytania, o których mówisz, anecznik - BO TAK. Krótko i na temat ... Jak ktoś tak jest w stanie mówić - to niech ma taką samą odpowiedź ... Okropna jestem ale cóz, każdy ma prawo prowadzić życie jak chce ...!

Ja bym chętnie po raz drugi została mama:tak::tak::-D:-D, ale nie w tych warunkach mieszkaniowych:no::no:, więc o rodzeństwie dla Mai pomyślimy dopiero jak będzie większe mieszkanie co realnie patrząc stanie się za 2-3 lata

reklama
Do góry