reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

My jutro sie wybieramy do smyka i planuje dla dzieci kupić dla Karoliny to http://www.smyths.ie/Hannah-Montana-Cool-Cardz-!F04013-prod.aspx?qwSessionID=aa7a571f-0694-4c67-be99-2a59f1a9f3db

A dla Lenki http://www.smyths.ie/Peppa-Pig-Wiz-Around-Musical-Floor-Puzzle-!G09895-prod.aspx?qwSessionID=bddf4da4-65cb-468d-9a19-1817a20ae399

Do tego każda dostanie po szlafroku noi słodycze, mają jeszcze prezenty od naszych znajomych po dwie paczki , więc wystarczy, przecież i tak zabawki kupujemy na bieżąco.

reklama
Dzieciaczki napewno będą zadowolone.

A ja sie zastanawiam nad prawdziwym Mikołajem na wigilię tylko wolałabym zeby był to ktos inny niż mój M.

Podbijam temat;-)

Od przyszłego tygodnia chyba zacznę sprzątać a potem już tylko z wierzchu;-)

A ja się już ustawiłam i zorganizowałam jak trzeba: lecimy do domu w Niedzielę Wielkanocną.
Dotrzemy w sam raz na "wielkanocną kolację" więc... luz-blues:)
Tylko walizki w kąt, myju, myju rączki i błogie lenistwo przez 3 tygodnie... :D

Jak przygotowanie do Świat??
U mnie nastroju brak...chyba się starzeję:-(
Właśnie robię sobie przerwę w sprzątaniu...

reklama
A ja w tym roku mam święta w d... Jutro jade do tesciow i jesli nie urodze to i tak bede tam do swiat. Patryk bedzie w Wielki Piątek wieczorem, wiec juz nic nie zdarzy nawet zrobic, nawet bez zakupow zostaniemy, a ja sama nie mam siły za duzo zrobic, bo wysiadł mi kregosłup... Fajnie nie...

Do góry