reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idą Święta!!!

reklama
Lilunia bardzo fajna zjeżdzalnia a dodatkowo plus za to ze drewniana:))))

Magdziunia tak to jest mieć kase to można wiele kupić:))

Ania Ja małemu kupiłam walizkę z narzędziami i za nic go nie pociąga. Czasem jak widzi jak mamusia działa ze śrubokrętem itp to swój weźmie ale tak to leży:eek:
Dla tego ja uderze w rozbudowe toru Wader-a ewentualnie jakieś fajne organki;-)

dla Niki może takie coś
Torebka KUFEREK Magnetofon OLD SCHOOL (1334048904) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Torba szkolna, Radio, Living Dead souls, Ipod, MP3 (1312242535) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale cena troche powala tej drugiej
to tak jakby któraś szukała czegoś dla nastolatki;-)

czarna fajne te torebeczki:tak:
ty kuppowalas rok temu karaoke dla Niki co nie? mozesz polecic cos?

magdziunia fajne to naprawde:tak:

no ja czekam na tel kiedy zaczynam prace w Hotelu aplikacja zaniesiona trening zaliczony teraz czekam na start :tak:

Myśmy z siostrą zdecydowały że od niej i szwagra Kacper i maleństwo w prezencie dostaną taki komplecik. Chcę zrobić u nich w pokoiku taki kącik do zabawy.

Ławeczka Pojemnik na zabawki Skrzynia Krzesełko (1335230958) - Aukcje internetowe Allegro

Stolik i dwa krzesełka +2 Komplet dla DZIECKA HIT (1342418217) - Aukcje internetowe Allegro

Wieszak ścienny dla Dziecka Wieszaczek dziecięcy (1343113844) - Aukcje internetowe Allegro

od nas dostanie skoczka - zwierzątko na którym się skacze i pewnie coś jeszcze od dziadków kupę zabawek tak więc powinien być szczęśliwy :)

A ja muszę sobie teraz rozplanować porządki świąteczne. I nie wiem od czego tu zacząć. Chyba od upieczenia jutro pierniczków na mikołaja dla maluchów którego organizuję we wtorek :-)

Jak wam się te mebelki podobają?

Super pomysł z tą ławeczką. Ja juz powoli nie wiem gdzie chować zabawki hehehe

Pierniczki uhmmmm, moze upieke w przyszły weekend.

reklama
A ja zupelnie nie iem co mam kupic dzieciakom pod choinke...w sobote wyskoczymy do smyka , moze cos wpadnie w oko ;-)

Marma my mielisy tego skoczka i niby wszystko fajnie pieknie ale tylko na poczatku...potem stal i sie kurzyl w koncu sprzedalismy...

Do góry