reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

reklama
Lilunia bardzo fajna zjeżdzalnia a dodatkowo plus za to ze drewniana:))))

Magdziunia tak to jest mieć kase to można wiele kupić:))

Ania Ja małemu kupiłam walizkę z narzędziami i za nic go nie pociąga. Czasem jak widzi jak mamusia działa ze śrubokrętem itp to swój weźmie ale tak to leży:eek:
Dla tego ja uderze w rozbudowe toru Wader-a ewentualnie jakieś fajne organki;-)

dla Niki może takie coś
Torebka KUFEREK Magnetofon OLD SCHOOL (1334048904) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Torba szkolna, Radio, Living Dead souls, Ipod, MP3 (1312242535) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale cena troche powala tej drugiej
to tak jakby któraś szukała czegoś dla nastolatki;-)

czarna fajne te torebeczki:tak:
ty kuppowalas rok temu karaoke dla Niki co nie? mozesz polecic cos?

magdziunia fajne to naprawde:tak:

no ja czekam na tel kiedy zaczynam prace w Hotelu aplikacja zaniesiona trening zaliczony teraz czekam na start :tak:

Myśmy z siostrą zdecydowały że od niej i szwagra Kacper i maleństwo w prezencie dostaną taki komplecik. Chcę zrobić u nich w pokoiku taki kącik do zabawy.

Ławeczka Pojemnik na zabawki Skrzynia Krzesełko (1335230958) - Aukcje internetowe Allegro

Stolik i dwa krzesełka +2 Komplet dla DZIECKA HIT (1342418217) - Aukcje internetowe Allegro

Wieszak ścienny dla Dziecka Wieszaczek dziecięcy (1343113844) - Aukcje internetowe Allegro

od nas dostanie skoczka - zwierzątko na którym się skacze i pewnie coś jeszcze od dziadków kupę zabawek tak więc powinien być szczęśliwy :)

A ja muszę sobie teraz rozplanować porządki świąteczne. I nie wiem od czego tu zacząć. Chyba od upieczenia jutro pierniczków na mikołaja dla maluchów którego organizuję we wtorek :-)

Jak wam się te mebelki podobają?

Super pomysł z tą ławeczką. Ja juz powoli nie wiem gdzie chować zabawki hehehe

Pierniczki uhmmmm, moze upieke w przyszły weekend.

reklama
A ja zupelnie nie iem co mam kupic dzieciakom pod choinke...w sobote wyskoczymy do smyka , moze cos wpadnie w oko ;-)

Marma my mielisy tego skoczka i niby wszystko fajnie pieknie ale tylko na poczatku...potem stal i sie kurzyl w koncu sprzedalismy...

Do góry