reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

Ja mam wszystkie okna pomyte i firanki czyste powieszone... Na tym wena sie skonczyła :-D Z reszta my jakos specjalnie świąt nie robimy. Pewnie posiedzimy troche w domu, troche do tesciow, do mojej mamy i jakos zleci :-D
A po za tym pieniążków brak na jakies wymyślne rzeczy...

reklama
Ostatnia edycja:
Domi bardzo fajne biurko!!!!! Mi się marzy stolik z krzesełkami dla najmłodszych ale niestety nie mam gdzie postawić:((((

Ja jakoś nie czuję jeszcze świąt więc nie łączę się w klimacie:)))

Ja juz kupilam dzis i schowalam :) ciesze sie bo jest promocja i balam sie ze wykupione
U nas juz 2-3 tyg wystawy i w sklepach wszystko swiateczne :D dlatego pewnie mnie juz szalenstwo swiat dopadlo

Domi świetne biurko. Sama bym chętnie małemu takie kupiła ale u mnie ten sam problem co u Czarnej czyli brak miejsca. Fajnie że u Was takie promocje robią, bo u nas jak coś jest taniej o 10 zł to święto.

Magia świąt i szał zakupowy i u nas powoli się rozpoczyna.
Coraz więcej wystaw przystrojonych bombkami i choineczkami.
A dziś widziałam dość specyficzną wystawę w kwiaciarni - choinki przystrojone małymi kurkami z napisem hot, cold :-D Nie ma to jak dobry pomysł.
Srebrne kureczki i zielona choinka :-p

reklama
Do góry