Eh ja mam zeszłoroczną choinkę na balkonie, tegoroczną jeszcze w domu i nie mam już pojęcia co z nią zrobić więc będzie stać do momentu aż nie uda mi się z molestować mojego mężulka do tego aby wyniósł obydwie na ogród do rodziców.
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja balkonu nie mam :-( za to dość spory ogródek
Ale jeśli moje marzenie się ziści czyt. wygrana w totka ;-) to domek z tarasem, balkonikiem i pięknym ogrodem sobie zafunduję.
Wtedy na święta na tarasie będzie choina z lampkami.
Ale jeśli moje marzenie się ziści czyt. wygrana w totka ;-) to domek z tarasem, balkonikiem i pięknym ogrodem sobie zafunduję.
Wtedy na święta na tarasie będzie choina z lampkami.
malaulka
Podwójna mamusia
No to mamy to samo marzenie na ten rokAle jeśli moje marzenie się ziści czyt. wygrana w totka ;-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja kiedyś jak byłam panienką jeszcze to takie stroiki robiłam z mamą na święta.
A teraz to jakoś tak zaniechałam.
W przyszłym roku zrobię i na komodzie będzie.
A teraz to jakoś tak zaniechałam.
W przyszłym roku zrobię i na komodzie będzie.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No szkoda ze swieta takie biale nie byly .Fajnie byloby jakby w swieta tak sypalo jak teraz
My juz choineczki nie mamy a to z tego zgledu ze byla ona w pokoju mamy a oni wczoraj malowali swoj pokoj i choinke rozebralismy No nic jeszcze w tym roku choineczke zas sie bedzie ubieralo :-)
My juz choineczki nie mamy a to z tego zgledu ze byla ona w pokoju mamy a oni wczoraj malowali swoj pokoj i choinke rozebralismy No nic jeszcze w tym roku choineczke zas sie bedzie ubieralo :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Niby święta tak niedawno były a chciałabym je znów
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Podziel się: