reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

Eh ja mam zeszłoroczną choinkę na balkonie, tegoroczną jeszcze w domu i nie mam już pojęcia co z nią zrobić więc będzie stać do momentu aż nie uda mi się z molestować mojego mężulka do tego aby wyniósł obydwie na ogród do rodziców.

reklama
A ja balkonu nie mam :-( za to dość spory ogródek :-D

Ale jeśli moje marzenie się ziści czyt. wygrana w totka ;-) to domek z tarasem, balkonikiem i pięknym ogrodem sobie zafunduję.
Wtedy na święta na tarasie będzie choina z lampkami.

U nas choinka zostaje do lutego.
No ale w tym roku sztuczna.
Żywy stroik zaczyna się sypać, więc niedługo trzeba ściągnąć.

Ja kiedyś jak byłam panienką jeszcze to takie stroiki robiłam z mamą na święta.
A teraz to jakoś tak zaniechałam.
W przyszłym roku zrobię i na komodzie będzie.

No szkoda ze swieta takie biale nie byly .Fajnie byloby jakby w swieta tak sypalo jak teraz

My juz choineczki nie mamy a to z tego zgledu ze byla ona w pokoju mamy a oni wczoraj malowali swoj pokoj i choinke rozebralismy No nic jeszcze w tym roku choineczke zas sie bedzie ubieralo :-)

Ja tam nie mam nic przeciwko temu...
Kurczaki szkoda ze tego klimatu nie da sie przedłużyc na cały rok ehhh

reklama
Do góry