reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

Myslalam o tych wozeczka I przegladalam allegro I chyba jednak taki normalny wozeczke bedzie lepszy stabilniejszy I co myslicie o czyms takim?
I to jest gondolka i spacerowka Mysle sobie ze Oliwce bedzie w lato lepiej wyjsc na dwor z takim wozeczkiem niz wiklinowym I mysle ze taki bedzie mocniejszy

Co o nim myslicie ???

HIT CENA!!! 3 FUNKCJE WÓZEK DLA LALI,POSCIEL,NOSI (836603101) - Aukcje internetowe Allegro

MARMA potworniasty jest dobry z tym dzwonieniem:tak:
Kasiu :-D:-D:-D
Magda u nas tez ksiazeczki nie przechodza

reklama
Dorotka ja bym kupiła zwykły na Twoim miejscu, Rafał jak się dorwał do wiklinowego koszyka to zaczął wyciągac z niego wikline, takie pojedyncze patyczki i musiałam mu zabrac, mysle ze w tym wozku mogło by byc z czasem podobnie. A po za tym tamten wyglada na stabliniejszy i mocniejszy :-)
Ten co Kaka wklejała jest super. śLICZNY WóZEK KOMBINOWANY - 6 KOL. - NAJTANIEJ! (838792737) - Aukcje internetowe Allegro

A ja dalej nie wiem.
Babciom chyba kupimy kalendarze z Rafała zdjeciami. Ale nie wiem co tesciowi, Patryka Babci, szwagrowi (23) i szwagierce(15). Hmmm co mozna kupic 15latce??? Ale jakis drobiazg tak koło 30-40zł??
U nas zawsze szły prawie kosmetyki, wiec by sie przydała jakas odmiana.

A z Rafałem chyba w sobote pojedziemy do Akpolu (hurtownia dziecieca) i zobaczymy co mu sie spodoba.
Może takie:
Teletubiś tańczący LALA, DIPSY , (840004280) - Aukcje internetowe Allegro
KUBUŚ PUCHATEK INTERAKTYWNY mowi spiewa PO POLSKU (840079494) - Aukcje internetowe Allegro

Sama nie wiem :eek:

Dorota fajniutki tylko przejdz sie najpierw do sklepu i sprawdz wymiary bo kupisz duzy i szybko sie nim nie bedzie cieszyc:tak::tak::tak:

Martyna 15 latce moze jakieś fajne kolczyki czy jakaś biżuteria itp Może pasek??? na allegro można zamówić z wygrawerowanym imieniem na klamrze:)))portfel ,a moze torebke:)) Choć u nas na topie jest doładowanie do tel:)))

Ostatnia edycja:
Czarna tys doswiadczona Powiec mi pisze ze raczka regulowana jest i najmnniej to chyba 52 cm wiec to chyba nie suzy wozek

A w sklepie sa rozne akurat takiego nie widzialam w sklepie

Dorota nie musi byc taki sam. Oli jest malutka i co z tego jak jej znizysz raczke do min jak prowadzac wózek nie bedzie widział nic przed soba:sorry::sorry::sorry: Na aukcji masz podane wymiary wózka wystarczy jak porównasz ze sklepowymi (bo sa wózki malutkie średnie i duże) wtedy bedziesz wiedziała jaki jest dla niej odpowiedni:tak::tak::tak: Ja bym stawiała na jakiś sredni na dłuzej starczy:tak::tak: a nie bedzie za duzy:-p
Ten co kaka wstawiła jest tez fajniutki a rozmiarowo wychodzi mniejszy:)) i chyba taki by był ok

Ostatnia edycja:
Dzieki czarna za podpowiedz Wlasnie ja widzialam ten co kaka polecala wozek i wydawalo mi sie ze wymiary sa wieksze wlasnie od tego co ja podalam No ale moge sie mylic Jak mi sie strona otworzy to sobie porownam wymiary

Czarna prosze poczytaj jeszcze ten moj link o tym wozku i czy twoim zdaniem on na moja niunie bedzie za duzy? Chyba ze jakbys dala rady poszukac na necie cos podobnego do tego co kaka i ja podalam ale o rozmiarach takich aby oliwka sie bawila zaniedlugo

Czarna oczywiscie nie smuszam Jak nie masz czasu ani ochoty to nie szukaj

Dorotka ten co Kaka pokazała jest mniejszy i moim zdaniem bedzie odpowiedni dla Oliwki :-)

A co do basenu z piłkami to Rafał go uwielbia, wskakuje do niego niemal ze na główke, he he, a mamusia ma zbieranie piłek po całym mieszkaniu :-D Ale ogolnie polecam :-)

reklama
hehe dlatego mowie ze ja juz nie chce nic duzego :-D he he

Minisia mi sie to jakos nie widzi, ale moze dzieciakom by sie spodobało... :-) he he

Ostatnia edycja:
Do góry