reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

Filmiki spróbuję później obejrzeć..Jacuś słucha bajki do snu..ostatnio regres w usypianiu- ręce i ziuzianie..Moja pewnie wina, bo jak do pracy nie chodziłam to miałam czas, a teraz chcę, żeby szybko usnął inie bardzo chce mi się przez 1,5h go usypiać..:baffled:

Jacek siedzi bez podpórek samodzielnie, ale za to dopiero się przymierza do raczkowania, za to wczoraj trzymając się łóżeczka wstał..Rozwój zdecydowanie skokowy....dugo nie potrafił sam siedzieć, wróciliśmy z wakacji, a nasze dziecko siedzi...

reklama
Blania ruszyła z raczkowaniem, przynętą był oczywiście pilot. Potem pokażę filmik jak zgram z telefonu.

zdolne te nasze dzieciaki :-D
a moja pyzunia na stópkach tak jakby próbuje wstawać :confused: sama nie wiem, co ona kombinuje :sorry2: wszystko z pozycji siedzącej, nie wiem czy ona będzie raczkować, jak tylko jest na kolanach to idzie do tyłu, żeby na tyłek usiąść...

no ja wymiękam...Peter mnie rozwalił tymi swoimi ruchami:rofl2::rofl2::rofl2:
a Fifi serio już zaczyna czuć wiatr we włosach od tej prędkości:-D
Buba już stoi na płaskich stopach i łazi dookoła ławy:rofl2:

próby raczkowania Blaneczki
SNC00335.mp4 | dagulina | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
c352342cb906d602.html

reklama
Do góry