reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

reklama
normalnie jak bym widziała mojego Miśka. tylko że jemu jeszcze do przodu się nie udało, dzisiaj raz nie wiem czy przypadkiem czy nie, ale raz oparł się jednocześnie na rączkach i nóżkach i odepchnął się do przodu bo zobaczył bephanten ale już później tego nie chciał zrobić.

łooooo szalony :-D ten to dopiero pomyka....u nas z dnia na dzien poruszanie sie jest coraz szybsze ale takiej prędkości jeszcze nie osiągneliśmy :-D

A tak swoją drogą....czy wasze dzieci zaczynaja same siadać...Ale same bez pomocy szafek,półek czy czego tam jeszcze...Bo z pomocą młody umie usiąść...a dziś zauwazyłam że jakoś tak z leżenia unosi sie na rączce i już już prawie siedzi....

On w ogóle rozwija sie skokowo i to bardzo widać...długo długo nic a potem bach-cała gromada nowości a matka sie nacieszyć nie może :-D A u was ten rozwój jest regularny czy też ni z gruchy ni z pietruchy??

Moja sama siada ale z półleżaxcej pozycji tak to jescio niet.

A ja zauważyłam ze moja Niunia ma obtarte lokcie i kolanka troche - musze zakładac jej spodenki bo tak zawziecie pełza. Filipek widze ze w pieluszce szaleje :tak: - u Waszych dzieciakow zadnych obtarć?

Obtarcia były ale moje nowe znalezisko już je zaleczyło i jak teraz codziennie kremuje po kąpieli nie ma z tym problemu...A mowa o najzwyklejszym w świecie kremie pielęgnacyjnym Bambi..tym w słoiczku...można go nawet na pupcie i głowke zamiast oliwki.....Tanie to jak barszcz...podchwyciłam u koleżanki w odwiedzinach :-D

reklama
Do góry