reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I M I O N A

Justine ja to bym z tych dwóch wybierała między Zuzanną (tak miala sie u mnie dziewczynka nazywać) i Matyldą. Alma i Helena mi sie źle kojarzą ;) a co do innych to jakoś nie mam zdania.
A Tobie radzę nie wymyślać nowych bo naprawdę będizecie mieć problem :).

Helena raczej i tak odpadnie. W tej liście są imiona które bardziej i mniej biorę pod uwagę. Pomysł sie pojawił bo tak miała moja kochana babcia na imię :-)
Problem w tym że to nie ja wymyślam nowe imiona tylko INNI mi je "podsuwają". :baffled::tak: Wczoraj tatusiek podsunął Olimpię a siostra Ofelię (to drugie odpadło od razu, ale na Olimpią sie zastanawiam:baffled:)
Łudzę sie że mnie oświeci, gdy zobaczę Malutką ;-):tak::laugh2:

reklama
Anija ....ale jak to Tadeusz, teraz :confused: :confused: :confused: wszystkie Marcówki już wiedzą że będzie Julek, jak my się przestawimy ? ;-)
Poza tym tradycja Waszej rodziny że dzieci mają imię na J, to co zaniknie?

Pozdrawiam męża - ale walcz o Julka! :happy: :happy: :happy:

nie wyobrazam sobie zeby moj synek nie byl Julkiem :tak:
ponoc ten Tadeusz mu sie przysnil i traktuje to jako omen:baffled:
z duchem nie wygram, ale walke podejme;-)

Borysek nie ma konkurencji imiennej?

mowia Lamija, ale na pewno pisza Lamia:tak:
a my chyba tez ostateczna decyzje podejmiemy jak zobaczymy malutka, ale podejrzewam, ze ktores z trzech - Julka, Oliwka albo Gaja:-)

nie wyobrazam sobie zeby moj synek nie byl Julkiem :tak:
ponoc ten Tadeusz mu sie przysnil i traktuje to jako omen:baffled:
z duchem nie wygram, ale walke podejme;-)

Borysek nie ma konkurencji imiennej?

Tylko na początku było Borys albo Wiktor, ale jakoś szybciutko szala przeważyła na Boryska i tak już ,mimo niesprzyjających min :baffled: niektórych znajomych, pozostanie. :-)

Wiecie ta Gaja to mi się bardzo podoba, ale myśle że u mojego męża to juz nie przejdzie bo już do Małej Wika mówi. Ale imię super !!

yaTlp1

reklama
Do góry