reklama
Picie naparu z liści malin jest nie wzkazane ze względu na działanie "poronne", ale sok z malin nie ma z nim nic wspólnego, więc nie ma obaw.
Co do sexu, to pytałam tydzień temu lekarza i powiedział, że jeśli nie ma bólu brzucha, żadnych plamień, to jak najbadziej można się kochać. No więc stosujemy się do zaleceń lekarza
Mnie wczesniej bardziej bolalo podbrzusze ale sexu sobie nie odmawialismy oczywiscie bez zadnych szalenstw itp
Ja mam jeszcze jeden problem gdyz stwierdzono u mnie dysplazje szyjki macicy, CIN 2 i mialam isc 6 lutego na zabieg a sie okazalo, ze w ciazy jestem i gdy bylam w szpitalu odrazu sie zapytalam Pani doktor czy ciaza w moim przypadku jest bezpieczna wiec ona mi na to odpowiedziala, ze mysli, ze bede mogla donosic spokojnie ciaze a zabiegiem zajmiemy sie po porodzie, wiec mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i wyczekuje poniedzialku i wizyty u lekarza do tego czasu siedze jak na szpilkach
A
avensis
Gość
Jestem dziś jak śnięta ryba, tylko bym leżała i drzemała. Udało mi się pranie włączyć i powiesić i umyć podłogi i to na tyle mojej aktywności dziś
Kamcia2810
Fanka BB :)
Współczuje wam dziewczyny, że musicie iść do pracy i się męczyć.
Ja od 2tyg. siedzę w domu bo lekarz zabronił mi pracować. Mój kierownik się załamał, ale dziecko jest ważniejsze...
Ja od 2tyg. siedzę w domu bo lekarz zabronił mi pracować. Mój kierownik się załamał, ale dziecko jest ważniejsze...
reklama
Oxiczka
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, ja dalej zalamana, bo krwawie dalej... w piatek mialam usg i wszystko bylo ok, serduszko bilo i polozna nic zlego nie widziala, myslalam ze to juz ustalo a dzis rano sie obudzialam zaplamiona, potem na troche przestalo i teraz znow leci. Boje sie ze to juz koniec Nie towarzyszy temu zaden bol i to mnie jeszcze trzyma przy jakiejs nadzieji ale krwawic nie powinnam. Powiedzieli ze jestem miedzy 5 a 6 tygodniem i ze mozliwe ze to zagniezdzanie. Ale na zagniezdzanie to juz chyba za pozno? Skoro juz jest serduszko? Nie wiem...licze sie z najgorszym, chyba znow musze na izbe przyjec i umawiac sie na usg jak to nie przejdzie. Zadnych lekow nie dostane bo to anglia... Eeeeeh nie mam szczescia, moge jedynie sie modlic zeby mala byla silna/y.
Podziel się: