reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Czyli ja już jestem w II trymestrze?
Gratki Szczesciara13! Mam nadzieje za kilka dni rowniez sie tu zmeldowac:-)
szczęściara13
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę Dziewczyny że dotrwałyśmy do tego czasu z naszymi Maleństwami
Antiope
martOocha babka stwierdziła, że globulka nie powinna mieć znaczenia, więc spoko.
[FONT="]Takhisis ja myślę, że ten lekarz jakiś durny. Po co on Cię tak straszy, jak i tak nie wie co to i co na to zaradzić. Może spróbuj wygooglować ten śluz. Może się coś znajdzie.[/FONT]
[FONT="]Takhisis ja myślę, że ten lekarz jakiś durny. Po co on Cię tak straszy, jak i tak nie wie co to i co na to zaradzić. Może spróbuj wygooglować ten śluz. Może się coś znajdzie.[/FONT]
die_perle
u mnie już problemow ze sluzem nie ma- ten zabrwiony mialam w okolicach 6-7 tygodnia..teraz poki co spokoj...jest raczej kremoeo przezroczysty..a czasem jakw oda..i ciagle mi sie zdaje ze sie posikalam ale to nie sikacze
ale tez jeszcze zyjemy w <3 absynencji...a tak mnie swiezbi juz....mam nadzieje ze w piatek juz nam szlaban podniosa...
ale tez jeszcze zyjemy w <3 absynencji...a tak mnie swiezbi juz....mam nadzieje ze w piatek juz nam szlaban podniosa...
die_perle
Thakis moj czasem rozciagliwy a czasem wodnisty przesadnie- i mocze majty ale mysle ze jednak te slluzy maja prawo byc rozne u kazdej z nas- ja panikowalam na poczatku ale okazlo sie ze nie trzeba bylo az tak panikowac....wiec staram sie raczej myslec pozytywnie i juz sobie tam nie grzebie nagminnie..nie sprawdzam az tak...wierze ze bedzie dobrze! bo bedzie dizewczyny!
reklama
Podziel się: