reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

home sweet home

No to będziemy mieć drzwi z tej samej firmy :) Tylko my takie dużo bardziej budżetowe :p

Do sypialni planujemy łóżko z palet. Kasy brak, więc trzeba sobie radzić inaczej :D Materac już mamy więc tylko "stelaż"
Coś jak tutaj:
208221182741201769_gnHDa2Wi_c.jpg250935010457816164_6StOyyka_c.jpg

Póki kasy nie ma jednak też za bardzo na stół i krzesła w kuchni, to siedzisko tez myślę zrobić takie:
diy-pallet-sofa-1.jpg

reklama
strasznie mi się podobają te paletowe akcenty! super sprawa, ja chciałam do nas przemycić taki stolik z palety, ale mój M. jest straszną konserwą jeśli chodzi o wnętrza, o wszystko muszę z nim walczyć :/

kota na szczęście gust mojego E. zdzierży takie wymysły

net-ka na żywo też nie widziałam nigdzie :) ciekawa jestem jak to wyjdzie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rojku, wiercę mojemu M. dziurę w brzuchu i próbuję mu zasiać ideę w podświadomości ;) zakochałam się w tym paletowym łóżku!!!

edit, właśnie M. zadzwonił i mówi "Ale my mamy tylko takie brzydkie palety Z ROBAKAMI" :D
ważne, że nie zapierał się i nie powiedział NIE!! :D

Ostatnia edycja:
rojku za pozno to wkleiłas.... w sobotę moj K. stwierdził że czas zrobic porządki i wywiozl wszystkie palety do składu, i pry okazji złom po remoncie całej łazienki i kotłowni u teściów... a szkoda bo ciekawy pomysł a u nas kasy na bank na górę nie starczy więc pewnie czeka nas materac;p

ale sąsia teraz się buduje;p to może mu podhaczymy;p albo się dorobimy czegos o czym marzymy do tego czasu:)

To jeszcze jedną Wam wkleję - moją uubioną:

081809_woodenpalettesofa.jpg

Juz wyliczylam, ze conajmniej 8 palet mi trzeba :) Tylko zagłowek do łóżka trzeba bedzie wymyslic i oparcie z jakichś dech

reklama
No właśnie szperałam na allegro, ale nie widzę nic takiego, co mogłoby robić za oparcie dla całej sofy. Ewentualnie trzeba będzie kupić tapicerska piankę taką, grubą i obszyć ją czymś, albo jakiś piankowy materac tani kupić i go poobszywać.

Do góry