reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

home sweet home

Kota pochwaliłabyś się jeszcze jakie drzwi wewnętrzne wybrałaś?

Jeszcze mam do Was pytanie. Jaki stół widziałybyście bardziej we wnętrzu (kuchnia), które docelowo ma być trochę surowe, troche loftowe, ale jednocześnie przytulne :)

Bardziej taki biały z drewnianym blatem
2732596401_5.jpg
czy takie z niewykończonym blatem na metalowych grafitowych nogach z nowoczesnymi krzesłami?stol.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rojku, stół nr 1 jest piękny i subtelny, ale 2 tez ma swój urok.

drzwi wybrałam wstępnie, ale jeszcze nic nie zamowilismy nic, początkowo chcielismy kupic od stolarza, robione na wymiar, ale jak dostalismy wyceny to troche nas to zbilo z tropu :( podobaja mi sie drzwi w takim stylu: 0786f2e813.jpg i potrzebujemy 2 sztuki z niewielkim przeszklaniem, coś takiego upatrzyłam: 78e7dd7560.jpg
kolorystycznie będziemy dobierać pod panele.

Widzę Kota, że tak jak i my musicie konfrontować marzenia z rzeczywistością i kasą jaka została, albo jakiej brakuje :)

Mnie na początku podobały się takie, tylko w kolorze jasnego dębu:
drzwi-vasco-faro-line-wz-1.jpg
potem stwierdziłam, że białe będą bardziej uniwersalne i znalazłam w podobnym kształcie z innej firmy, że mają w ofercie białe takie:
pol_skone_sempre_00_1.jpg
A bilans rachunku przekonał mnie, że muszę się zadowolić takimi:
wieden.jpg
I planuję zrobić tak przedpokój, żeby jakoś na plus wykorzystać ich kolor i kształt (tyle, że podłoga jasna):
94372.jpg

Dziś był jeszcze pan od kuchni, żeby ostatecznie zdjąć miarę z podłogami i jednak robię biały, a nie grafitowy blat :)
Tyle ile ja mu nazmieniałam rzeczy, to aż się boję, czy wszystko zapamiętał :D

Te ostatnie białe (trzecie zdjęcie) to Porta model Wiedeń. Najtańsze :) i w sumie sprawdzone, bo u mojej siostry sprawdzają się od ponad 8 lat. Skrzydło 340zł bez montażu, a 420 z montażem. Cena z ościeżnicą zwykłą (regulowanych niestety nie możemy mieć)

reklama
Do góry