reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

home sweet home

reklama
i kilka grafik, które wydają mi się ciekawe:
domki są fajne graficznie, ale nie wchodzą w grę, bo same w sobie są zbyt "tłoczne"

0_0_productGfx_52ef1e8ed136cdb2bc010612f9347d23.jpg0_0_productGfx_116ef2554e686ac0f663af02fd7e0f19.jpg0_0_productGfx_159a625a9021a595926fd78203f3f9d0.jpg0_0_productGfx_a2a01dd667baeea8a076532d843c74fb.jpg0_0_productGfx_c2927b7f064f973c8327df39a47d8ed0.jpg0_0_productGfx_e92f150796bc15076725cf150169372e.jpg0_0_productGfx_e95575e1a64d443a9474c84f1352621f.jpg

Kota... ale ja z tymi papryczkami to myslalam o twojej kuchni... U mnie juz są plytki, czerwone, a jak ! :) Ale troche zaluje ze nie zrobilam takich papryczek, no, ale cóż, kiedys trzeba cos bedzie zmienic przeciez, nie?

Kota śliczna masz kuchnie:) Nie moge sie doczekac reszty fotek domku:)

Cd tego co polozyc miedzy szafkami to ja jednak postawilam bym na jednolite tlo wlasnie dlatego ze bylo by "zbyt" tloczno a ja tez nie lubie takiego sajgonu..

Lampy wybrałam do kuchni :D
Zakochałam się w serii:
Seria HEKTAR - IKEA
Ta sufitowa większa będzie nad stołem, a mniejsza nad zlewem... ehhh jeszcze miesiąc i będę mogła sobie kawkę strzelić :D

A co do tego Kota co miedzy szafkami, to skoro nie chcesz pstrokacizny ja jestem za jednolitym kolorem. Szybę samą daj i będzie ok :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kota- Bardzo ładną masz kuchnie. Z tego minimalizmu najbardziej podoba mi się 1ka. Uwielbiam motywy natury. Z tych graficznych bym przekreśliła pierwszy wzór i ostatni bo za mdło by było. Chcąc ożywić swoją kuchnię postawiłam na limonkowe dodatki (kocham ) i konsekwentnie trzymam sie tego koloru...deska do krojenia, czajnik, dozownik itd

Do góry