reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Gastone nigdy nie robiłam na szydełku mimo, że moja babcia tworzy na szydełku, serwety, obrusy i inne. Jedynie jako dziecko potrafiłam zrobić łańcuszek.
A jeśli chodzi o splot to są same słupki, cztery nakładane od przodu, cztery od tyłu i tak na przemian

Kasiuleczka śliczna serwetka a ile potrzeba nici na ta serwetkę,

reklama
Kasiuleczka fajnie ci wyszla serwetka z kurczakami moja poszla w odstawke bo karczochow musze jeszcze narobić. Mam nadzieje ze do swiat sie wyrobie. Hehe teraz bedziemy wszystkie mialy taka sama serwetke.

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko nie widac ze sie pogubilas...wyszla super.
Podrzucisz schemat?
gdzies widzialam na necie,ale ja z tych leniwych zeby szukac...a jak Ty masz gdzies pod reka to bylabym wdzieczna:)

ChomikImage.jpg Ewelcia mam ten schemat.kurcze a ja na poczatku znalazlam bloga gdzie jest ten schemat i mozna sobie powiekszyc i teraz nie moge go znalexc. a ten schemacik jak powiekszam czasmi wychodzi mi rozmazany. aha no i troszke przerobilam te serwete moje kurczaki sa wszystkie w jedna strone i wykonczylam inaczej bo juz mi sie ta wloczka skonczyla. serweta moja ma srednce 70cm to pewnie przez to ze mialam grubá te wloczké.

Asienko na te serwete wyszlo mi 200g wloczki-zbraklo mi doslownie 30cm i dokupilam muline

Oferuję pełną obsługę fotograficzną - sesje indywidualne (kobiet w ciąży, dzieci, rodzinne, komunia chrzciny)

Standardowa sesja zdjęciowa trwa ok. 1 – 2 godziny. Wszystko zależy od rodzaju zdjęć oraz współpracy modela. Wykonuję sesje w studio z użyciem przeróżnych dodatków, które dodadzą uroku Waszym zdjęciom. Na pewno będziecie zadowoleni.

Uzgodniona cena za sesję zawiera: wykonanie sesji zdjęciowej, obróbkę cyfrową zdjęć, oraz pliki do druku. Płyta DVD wraz z plikami zdjęć jest gotowa po dwóch tygodniach od wykonania sesji. Promocyjna cena na miesiąc marzec i kwiecień jedyne 30 euro. Zapraszam serdecznie. Mieszkam w Nenagh co Tipperary.

jak tam kobitki robicie cos?????czy sie obijacie:-D
ja tam pomalusku dziergam na te wymianke , no ale skonczylam w koncu moje butelczyny- buahhh chyba robilam je ze 4 miesiace a to dlatego ze szydelko bylo wazniejsze ostatnio.:-D
P1090940_zmniejszacz-pl_593234.jpgP1090950_zmniejszacz-pl_707678.jpgP1090962_zmniejszacz-pl_152665.jpgP1090967_zmniejszacz-pl_36752.jpgP1090974_zmniejszacz-pl_520300.jpgP1090978_zmniejszacz-pl_237451.jpgP1090980_zmniejszacz-pl_801308.jpgP1090984_zmniejszacz-pl_817699.jpg

reklama
Ja sie troche obijałam ale tylko dlatego że mój syn kochany jak zobaczył u wujka zółwia to powiedzial - " mamusiu ja che poduszke z zolwiem, bo bede sie do niej tuli". Wiec mama z wielkim sercem obiecala zrobić mu taka poduszke i zanim znalazlam obrazek zolwia ktory mu sie spodobal to 3 dni spedzilam przed internetem, a inne robotki poszly do koszyka na odpoczynek.

Kasiuleczka butelki sa cudowne wszczegolnosci te z aniolkami. Widzialam je u ciebie raz jak bylam i poprostu oczu nie moglam od nich oderwac. Masz talent sasiadko.

A tutaj trzy karczochy robione specjalnie dla mojej babci.

Załączniki

• Photo0814.jpg
    Photo0814.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 47
Do góry