reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Kasiuleczka, piekne te butelki, aniolki podobaja mi sie najbardziej. Na sloikach tez robisz takowe? Szkoda ze tak daleko mieszkasz... Nie bywasz czasami w Dublinie? ;)

Arlecik, ale przynajmniej wiesz ze Twoj synus z checia zaakceptuje nowa tulanke. Jaka to bedzie podusia? Wyszywana, na szydelko? Pokazesz efekt koncowy oczywiscie?
Swietne karczochy, bardzo ladnie sie prezentuja. A powiedz mi jak robilas ta bialo-czerwona? Te trojkaciki sa dosyc szerokie, i widze ze czubki podpiete szpilka - taki byl zamiar pierwotny, czy tak wyszlo w praniu?

Ewelcia jak Twoje jajeczka?

reklama
Barmanko, jak sie uczylam to robilam najpierw na sloikach i na pudelkach po butach:-D:-D. ha ha zbieram i odkladam wszystko ale jak juz mi sie nie miesci w szafach wtedy robie czystki i zostawiam jakies ladne sloiczki po kawie czy jakies fikusne butle.

ha ha oj nie bywam nie bywam,mieszkalam tam kilka miesiecy i bylo okropnie.:no:

Kasiuleczka, bo tak sobie pomyslalam ze wlasnie sloiki by mogly sluzyc jako wazon i ladnie by jakis bukiecikow kwiatuszkow w nich wygladal...
Jak to bylo okropnie??;/ bo na moim osiedlu nie mieszkalas, dlatego tak mowisz :p

Barmanko a mam taki sloik jeden i sluzy jako wazon- on byl wlasnie po kawie:-)
no nie na twoim raczej nie mieszkalam. prawie w samym centrum i to w kamienicy gdzie na klatkach cpuny spaly i sobie dawali w zyle, krew na scianach strzykawki igly na schodach jednym slowem masakra.

Barmanko - podusia bedzie haftem krzyzykowym. Pochwale sie oczywiscie jak skancze.
A te jajo czerwono biale to robilam ze wstazki 2.5 cm i przyp[inalam je dosyc luzno a te szpilki w czubkach to byly w planach, mialy tam sie znalezc.

Ewelcia i jak tam deprecha minela czy jeszcze nie?
Ja dorobilam jeszcze dwa zajaczki dziergane. Razem z butlami robilam jeszcze puszki( jakas po chipsach i po mleku w proszku).Powstal jeszcze obrazek na plotnie i do tego szkatulka ksiezniczkowa oczywiscie wszystko serwetkowe.
P1100010_zmniejszacz-pl_328338.jpgP1100014_zmniejszacz-pl_598821.jpgP1100015_zmniejszacz-pl_245969.jpgP1100016_zmniejszacz-pl_551365.jpgP1100022_zmniejszacz-pl_133880.jpgP1100025_zmniejszacz-pl_122510.jpgP1100031_zmniejszacz-pl_211082.jpgP1100037_zmniejszacz-pl_201897.jpgP1100039_zmniejszacz-pl_745697.jpgP1100040_zmniejszacz-pl_453140.jpg.

reklama
Do góry