reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Asienko super kamizelka...
Kasiuleczko czapa swietna...ty to jednak potrafisz...ja jakos nie zabardzo chyba:sorry:
moja serwetka...
pomylilo mi sie w rzedach...jakbym sie kapnela od razu pewnie bym sprula,ale kapnelam sie pozniej wiec za duzo prucia bym miala/

aaa no i ze schematu robilam:)

Asienka kamizelka swietna.

Kasiuleczka czpaka extra mojemu Brianowi sie spodobała ale nie wiem czy czape mu zrobie bo zawalona jajkami jestem i paroma innymi rzeczami.

Ewelcia serwetka sliczna i ladny wzorek. Wcale nie widac ze sie pomyliłaś.

Moje kolejne jajka. Jajko karczoch odrazu sie sprzedalo zdazylam tylko zdjecie zrobic.

Załączniki

• Photo0806.jpg
    Photo0806.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 42
  • Photo0808.jpg
    Photo0808.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 40
Asienka, super wzorek kamizelki, a jaki boski kolor, miodzio :tak::happy2:

Kasiuleczka, nie nooo, szczęka mi opadła :cool2: piękna czapka! Wzorek masz, w sensie filmik z jutuba :sorry2:? Boszz jak ja bym chciała mieć Twoje zdolności!

Ewelcia, bez kitu ale ja tam pomyłki w rzędach nie widzę :sorry2: i wstrętna małpa jesteś że umiesz wzory czytać :-p znajdź mi taką na filmiku pliiiiiissss.

Arlecik, fajnie wychodzą te karczochy, prawda? Można nieźle pofantazjować przy nich ;-) Takie origami moja mama też robi. Robi jeszcze koszyczki, jajka, łabędzie i wiele innych. Super się to prezentuje. Gdyby nie było to takie delikatne to pewnie bym sobie kilka przywiozła tutaj...

Barmanko
uszy robilam z filmiku na czapke kroliczka( tylko bez tego srodka)
oczy takim sposobem jak w filmiku do sowy
te powieki to takie polkola cos takiego jak uszy misia. chyba tez ten filmik zapisalam?
i mordeczka to taka malutka czapulka:-):-)

Kasiuleczka, haha jesteś niewyjęta! Ja w życiu bym nie wpadła by z 3 filmików różnych czapek zrobić jedną! Super pomysł! Musisz go opatentować ;-):tak:

Ewelcia, a czy ten wzorek z filmiku to czasem nie jest taką mini serwetkę jako podstawka pod filiżankę?
Dzięki za chęć pomocy co do czytania wzorków. Jak skończe jajeczka to pewnie się wezmę za serwetki, wtedy też się zgłosze do Ciebie.

Barmanko a no moze...jakos uwagi nie zwrocilam.:zawstydzona/y:
ok,to jak cos to pomoge z opisem-wal smialo jak bedziesz potrzebowac:)

reklama
Barmanko mnie strasznie wciagnely te jajka karczochy ze nic innego nie robie narazie. wszystkim sie te jajka spodobaly i jak jakies zrobie to odrazu sie sprzedaja. zrobilam ich juz chyba z 13 i zadnego nie mam dla siebie.
Origami to narazie zrobiłam tylko to jajko ale mam zamiar jeszcze zrobic hello kitty bo moja cora sobie zazyczyla. Mam nadzieje ze jak zrobie to jej mlodszy brat nie dopadnie jej tego.

Do góry