reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

KasiaGot super!!!! No i tak Kasiuleczko,to ta narzutka.No po prostu piękności.
Ja sobie już wydrukowałam schematy,a M ma w Pl kupic mi wełnę.No trochę jej pójdzie,bo ja chcę w wersji dla dorosłych,na łóżko w sypialni.
My tu gadu gadu,a KasiaGot się spieła i zrobiła.

reklama
Kasiu cuuudenka wyczarowalas;-)

wy tutaj przyszykowane di szydelkowania pelna geba-mam na mysli ksiazki,bo ja to nawet gazetki nie mam zadnej...
planuje zakupic cos w PL;-)

KasiaGot kocyki przesliczne będą się maluchy cieszyć.

Kasiuleczka obrazek jest wilekości 20x30cm. Olivce sie podoba tylko mam nadzieje ze zadziala pomysl i chociarz raz przespi noc bez światła.

U mnie teraz na tamborku jest metryczka i salowe japoneczki ale już mam pomyśl na następny obrazek krzyżykowy dla mopjego Briana bo urodzinki mu się zbliżją. No i oczywiście szydeło też jest w ruchu bo robię coś na wymiankę w żywych kolorach.

Mam nadzieję że jak się tylko uporam z przeprowadzką to będę mogła się pochwalić czymś nowym.
Pozdrawiam

Arlecik moj Max tez spi przy zapalonej lampce.Nie ma mowy o ciemnosciach.To raczej normalne w tym wieky.Dzieci maja ogromna wyobraznie i boja sie roznych potworow, cieni itp:-)

śliczne te Wasze dzieła, ja ostatnio nie mam weny na szydełkowanie, a chciałam zrobić poncho dla bratanicy i może jakąś chuste. A poza tym to ostatnio skurcz mnie łapie w kciuka i nie moge szydełkować, chyba palce się odzwyczaiły

Gastone może i masz racje ale ja z tym muszę jakoś się uporać bo cierpi na tym mój młodszy bo jemu zaś światło przeszkadza a Olivia to nawet pokoiku nie pozwala sobie przymknąć bo mówi że w nocy po domu chodzą duchy. Nie moge młodemu pokoju zamknąć bo my śpimy na górze a dzieci na dole więc jak sie przebudzi to nie będę słyszała.

Oto kolejne moje prace:

Coś dla mojej małej : P5070007a.jpgP5070012a.jpgP5070023a.jpg

oraz szmatki przytulanki :
P5070011a.jpgP5080027a.jpg

a inspirację zwięłam z tej stronki Pebble Fair Trade Crochet Organic DouDou Pixie Comforter Baby Comfort Blanket - BabyCalm - For a calm start to your baby's life - (Powered by CubeCart)

reklama
Do góry