reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

A to moje hobby:
34xgtac.jpg

25ggebm.jpg

10mtnqd.jpg

2n1xezr.jpg

33b3epv.jpg

reklama
Aga Natalie, o boszz powinnaś dostać baty na dupkę! Czy Ty nie wiesz że na forum są ciężarne które na widok słodkości dały by się pociąć? :-p Ja bym zaspokoiła samym wylizaniem masy z wierzchu :tak::-)

Moniap, ja też robiłam masę solną z przepisu który podała Asienka. Robiłam ozdoby na Boże Narodzenie.

Ewelcia, super berecik Ci wyszedł.

Kasiuleczka wymiękam jak zawsze oglądając Twoje prace! Jesteś inspiracją dla nas Wszystkich! Super że tu jesteś i dzielisz się swoimi pracami, dzięki czemu dajesz nam "kopa" :tak:
Te kwiatuszki na serduszku są cudne! Ponczo wymiata!

Asienka, ale słodka to opaska. Co teraz dziargasz?

Ania, woooow, jakie cudności. Wiesz że Ci zazdroszczę że masz dziewczynki? :sorry: Dla chłopców nie ma takiego pola manewrów z czapusiami..

Arlecik, super ten sweterek.

Aga Natalia ale pysznosci nam tu pokazalas, wczoraj naogladalam sie wszedzie paczkow i faworkow i jakos dalam rade, ale na widok takiego tortu szczegolnie z truskawkami to jezyk mam do ziemi.ja jak narazie cwicze raz do roku:-D

Barmanko:zawstydzona/y:tos mnie teraz zawstydzila tymi komplementami:zawstydzona/y:

u nas tez jest mr.price...ze ja na to nie wpadlam...jutro lece:-D

juz wiem ze laserem zaplacic nie moge...
chcialam zalozyc konto na ebayu,ale chca zeby im podac nr.stacjonarny-ja nie mam...albo dane karty kredytowej-nr.karty,dane wlasciciela....
mam kredytowke ale ta Swirl card...mastercard i oni tego nie akceptuja:no:

Ewelcia bzdura :-) Ja caly czas place swirlem.Wszedzie.To jest kredytowka jak inne.
Bez roznicy.Ja robie nia zakupy na ebayu, w Usa, w intwrnetowych sklepach, urzedach.
Poczyraj powoli i rejestruj.

reklama
Ewelcia bzdura :-) Ja caly czas place swirlem.Wszedzie.To jest kredytowka jak inne.
Bez roznicy.Ja robie nia zakupy na ebayu, w Usa, w intwrnetowych sklepach, urzedach.
Poczyraj powoli i rejestruj.
no nie wiem jak to jest,ja nie moglam tej karty zarejstrowac...ale m mi zalozyl konto na paypalu i juz zamowil wczoraj,tylko nie wiem ile trzeba na przesylke czekac?

AgaNatalia dzis m byl w Newbridge ale mial wizyte o 10rano a ja nie moglam z nim pojechac,bo na landlorda czekalam...umowil mnie na srode na 3:30,ale zapomnial powiedziec ze ja potrzebuje wizyte na 1h i musze w poniedzialek zadzwonic i albo przelozyc,albo zmienic godzine...a moze ta godzina bedzie ok...
Ja caly czas pamietam o Tobie:-)
Na prawde z checia was poznam:-)

Do góry