reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

mozesz podac linka do tych jajek?

edit :
juz mam...tylko teraz nie wiem jakiej wielkosci bylyby ok...70mm czy 55mm?ale chyba te 70mm.....ja chcialam zrobic kilka koszulek na jaja

Ja zamówiłam sobie te 70 mm i znalazłam jeszcze takie 20cm i też zamowilam. Nie moge sie już doczekać paczki zeby je zrobic tak mi sie spodobały. Mój maz jak sie o tym dowiedzial to sie zaśmial i powiedział z zartem "ty to teraz hurtowo te jajka bedziesz robic".

reklama
arlecik dziekuje.
ja jeszcze nigdy nic nie kupowalam na ebay-u...jakdlugo trzeba czekac na przesylke?
moge zaplacic Laserem czy musze kredytowka?

Ostatnia edycja:
kobitki mnie podajcie ten link bo ja to tylko male znalazlam albo plastkikowe jaja,chyba tez zamowie jeszcze nie wiem czy ozdobie decu czy zrobie koszulki ale napewno cos sie wymysli- na dodatek namawiaja mnie na jednym robotkowym forum na wymianke swiateczná jesli bym sie zdecydowala to jaja by mi sie przydaly ehhhhh

Didi dzieki wpadne tam w piatek i chyba wydam pol wyplaty na te jajka. Kurcze takie sa przepiekne ze snily mi sie po nocach. A i mam pare chetnych na te jajeczka.

Ewelcia86 ja na ebay place z paypala mojego taty wiec nie orientuje sie czy mozesz laserowka placic.

hej...dziewczyny z Galway styropianowe jajeczka dostaniecie w mr.price na terrylandzie tam gdzie jest ten duży warzywny :)
u nas tez jest mr.price...ze ja na to nie wpadlam...jutro lece:-D

juz wiem ze laserem zaplacic nie moge...
chcialam zalozyc konto na ebayu,ale chca zeby im podac nr.stacjonarny-ja nie mam...albo dane karty kredytowej-nr.karty,dane wlasciciela....
mam kredytowke ale ta Swirl card...mastercard i oni tego nie akceptuja:no:

Dziewczyny macie sprawdzony przepis na masę solną do robienia figurek:confused2: Chciałam zając tym moje dziecię ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać:sorry: Jeśli któraś takową wiedzę posiada to poproszę o instrukcję:tak::tak::tak:

reklama
Do góry