reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
moja weekendowa radosna tworczosc :-D:-D same serca jedne na szydelku, a drugie z gazet czyli papierowa wiklina i kwiatki z bibulki.Wszystko teraz zdobi okno w solonie, a pozniej powedruje do pokoju Olivki. P1090734_zmniejszacz-pl_738187.jpgP1090760_zmniejszacz-pl_502120.jpgP1090808_zmniejszacz-pl_839984.jpgP1090790_zmniejszacz-pl_166980.jpgP1090807_zmniejszacz-pl_76457.jpgP1090802_zmniejszacz-pl_265056.jpg

Kasiuleczko boskie serduszka...o kwiatach nie wspomne...jestes the best:-)
a beret chyba nie ten teges mi wyszedl..ale wam pokaze...Szym w nim paradowal...musialm go czekoladka przekupic zeby dal sobie na glowe zalozyc do zdjecia...

Załączniki

• PB120841.jpg
    PB120841.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 53
Arlecik tu jest kursik i na serce i na dole na kwiatki a jeszcze nizej na inne rzeczy z papierowej wikliny, jak wejdziesz na linki z you tuba to bedziesz miec na pelnym ekranie bo na blogu filmiki sa malutkie.
Anna Moja Pasja Rękodzieło: Kurs krok po kroku:)

ha ha tak sie zastanawiam czy wogole wam pokazywac tego bloga bo przy tych cudach co tam zobaczycie to moje moge schowac do szafy:-D

Ania83 ja dzisiaj poszperałam troszke w necie i znalazłam jaja styropianowe na ebay i nawet nie drogo. Swietne te kurczaki też zakupiłam dzisiaj kilka jajek i bede probowala moje pierwsze karczochy.

Kasiuleczka dzieki za linka z wiklina też sprubuje ale narazie musze pokonczyc zaczete robotki.

Ostatnia edycja:
Zapomialam:zawstydzona/y:
Ewelcia super beret- tylko mina modela cos nie teges:-Dchyba nie jest zbyt zadowolony ze rozowe zalozyc musial:-D

AsienkoM eee tam zaraz duzoo czasu;-) na wieczor zazwyczaj chwilke posiedze i to zalezy od weny bo czasam jej brak i kilka dni nic nie robie tylko blogi sobie ogladam i sie wtedy zarazam czyms nowym albo poszukuje kursow jak to zrobic,czasem posiedze tylko 30minut bo wiecej sie nie da bo musi np wyschnac a czasem 2,3 godziny jak sie wciagne.czasem uda sie cos zrobic w dzien, ale wtedy Oliva musi miec jakies zajecie.

reklama
Ania83 ja dzisiaj poszperałam troszke w necie i znalazłam jaja styropianowe na ebay i nawet nie drogo. Swietne te kurczaki też zakupiłam dzisiaj kilka jajek i bede probowala moje pierwsze karczochy.

Kasiuleczka dzieki za linka z wiklina też sprubuje ale narazie musze pokonczyc zaczete robotki.
mozesz podac linka do tych jajek?

edit :
juz mam...tylko teraz nie wiem jakiej wielkosci bylyby ok...70mm czy 55mm?ale chyba te 70mm.....ja chcialam zrobic kilka koszulek na jaja

Ostatnia edycja:
Do góry