reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Ja też byłam dzisiaj w lidlu i trafilam ze bylo jeszcze duzo wloczek. Kupilam 8 paczek i 3 szydełka i paczke drutów. Teraz lece powiesic pranie i skaczyc sweterek a potem zabieram sie za cos nowego ale jeszcze nie wiem co.

no i ja tez bylam w lidlu,ale jakas kiszka zostala....
nie wiedzialam co wziasc i nie wzielam nic...:-p:eek:...
ogolnie ja chec zrobic jakies fajne rzeczy na wielkanoc,a tam wydawalo mi sie ze z tego nie dam rady wiec kupilam w sklepie kordonki czy jak to sie zwie...bo w lIdlu bylo cos podobnego ale kolory mi nie odpowiadaly no!no i to lidlu bylo bardziej na swetr,a ja przeciez nie zrobie swetra:-p

Szalejecie!
Ja kupilam dziewczynkom plaszczyki i teraz dziergam czapki do plaszczykow:-)

Arlecik ta czapeczka niebieska jest cudna.Widze tam peczki?
Powiedz mi jak ja robilas? Straaasznie mi sie podoba!
Dawaj mi tu zaraz opis!!:-D

Kasiuleczka ty tez dawaj to poncho.Kurcze ja chce tez zrobic ale ostatnio czasu mi brakuje..Dziewczynki łobuzuja...
Kasiuleczko ty robisz poncho z elementow?

Chcialabym jakies ladne poncho dla siebie.Nie mam pomysla:-(

Aaaaa zapomnialam.Dziewczyny jak zmierzyc prawidlowo wysokosc glowki?
Od czubka glowy do brwi czy od czubka do uszu ( tak zeby je zakrywalo?)

gastone tak poncho robilam z czesci takich kwadratow,cholera tych fredzli chyba dzis znowu nie zrobie, popoludniu dopadla mnie chec na sprzatanie poxniej obiad poxniej troche poogladalam blogi i tak mi leci:-D na nic nie robieniu. czapke nawet juz dorobilam do poncha a fredzle:wściekła/y:leza.

A z ta miara czapek, ja Olivie poprostu przymierzam i patrze czy juz zakrywa uszy, a jesli komus robie to prosze wlasnie obwod i wysokosc od czubka glowki do brwi( albo wysokosc jakies czapy ktorá teraz nosi dziecko) czasem porownuje z tymi wymiarami z tej stronki z rozmiarami,czasem jak jest ta dolna granica to dodaje z pol centymetra,centymetr np ktos mi podal wysokosc 10cm , a w tabelce przykladowo jest ze dziecko od 0 3 miesiecy ma 10-13cm to ja robie na 11cm.

nooo i skonczylam poncho:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:moje pierwsze:-p
teraz sie pochwale
P1090676_zmniejszacz-pl_285762.jpgP1090681_zmniejszacz-pl_594940.jpgP1090675_zmniejszacz-pl_411096.jpgP1090682_zmniejszacz-pl_979235.jpgP1090685_zmniejszacz-pl_28409.jpg

reklama
Do góry