reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Kasia sliczny komplet
Ewelciafajne Ci wyszly sowy

szalejecie dziewczyny :-)
ja dzis zrobilam dwie czapy jak je upieksze to sie pochwale ostatnio hamak robilam ale nie skonczylam bo wloczki zbraklo

reklama
Ewelciu jak skonczeto wstwie wszytsko co zrobilam od poczatku

A ja mam pytanie do Was czy wiecie jak zrobic czapke trojktna qurde nie wiem jak to wytlumaczyc mam nadzieje ze wieci o co mi chodzi

KasiaGot poncho super.
Kasiuleczka ja tez czekam na rezultat twojego ponczo. I takze zycze powodzenia z kwadracikami.

Ale robotek sie posypało ja zrobilam pare czapek dla forumowiczki a dzisiaj robie sweterek (jak skoncze to sie pochwale nim i czapeczkami).

dsc00096i.jpg

Kasiuleczka o taka mi czape chodzi wiem wiem prosta ale ja nie wiem jak sie do tego zabrac :zawstydzona/y:

Ania83 ja kiedys robiłam taka czapeczke i zrobilam ja najprostszym sposobem jaki znam. Zrobilam dlugi pasek na szerokosc głowki i jak juz byl odpoweidniej dlugosci by objac cala glowke to zszylam jeden bok. Potem tylko wykonczenie jakas falbanka czy jak kto woli wstawic troczki i gotowe. Mam nadzieje ze jakos pomoglam.

reklama
Do góry