reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Kasiuleczka cudne poncho.Ja to sie zabrac nie moge bo wszystko podwojnie przeciez musze :-D

Arlecik ja peczki umiem robic :-) te szare bereciki sa peczkami robione.Chodzilo mi o ten azurek.No ale teraz juz wiem:-)

reklama
Dzieki dziewczyny:-)
KasiaGot- no kwadraciki juz mozesz zaczac pomalutku sobie dziergac- mowie ci dzieci starsznie szybko rosná;-)
Asienko M ja mam tez oststnio hopla na punkcie turkusu i brazu
Aniu 83 no czekamy na te fotki i cos doczekac sie nie mozemy co tam tworzysz;-);-);-)

I jest mój pierwszy sweterek dla małej dzidzi:-):-):-). Kurka człowiek już zapomniał jak jego dzieci były małe. Cztery razy prółam rękawki bo nie byłam pewna czy raczka się zmieści no ale udało się. Brakuje jeszcze guzików bo zapomniałam oczywiście kupić będąc w pasmanterii.
Modelka Dora zachwycona i jej włascicielka też. Jestem ciekawa czy prawdziwej właścicielce się spodoba.

Załączniki

• Photo0745.jpg
    Photo0745.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 65
  • Photo0751.jpg
    Photo0751.jpg
    57,1 KB · Wyświetleń: 49
  • Photo0755.jpg
    Photo0755.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
AsienkoM uwazaj uwazaj bo sie wciagniesz:-D:-D ale prawda jest to co piszesz:tak: przy szydelkowaniu mozna odpoczac i sie odstresowac i wyciszyc umysl (szczegolnie jak sie ma w domu gadule ktora od rana do wieczora gada)
Arlecik sliczny sweterek- ja mam jak narazie sweter w planach ale kiedy go zrealizuje to nie wiem:dry::dry:

Do góry