reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Ewelcia ja tez widzialam. Wlasnie na jej blogu spodobaly mi sie frywolitki i od tego sie zaczelo z moimi frywolitkami. Ale nie powiem babeczka ma talent i cierpliwość.

Ostatnia edycja:
wpadlam pochwalic sie sówka,ale teraz sie kapnelam ze nie ma uszu:eek::sorry:...
no nic fote zapodam a uszy dorobie;-)
Model jak zwykle zly...tzn on nie lubi jak mu sie zdjecia robi...zaczal sie wyginac itp.w efekcie czapke zsunal ku tylowi:sorry:
no i jadl bulke maslana z ketchupem

Załączniki

• PA220817.jpg
    PA220817.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 78
  • PA220818.jpg
    PA220818.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
Kolejna szydełkowa czapusia tym razem dla malego eleganta.

Gastone nie znalazlam zadnego wzoru na chustke dla dzieci wszystko co mam to dla doroslych kobitek.

Załączniki

• Photo0725.jpg
    Photo0725.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Ewelcia model uroczy w tej czapie,uszy dorobilas? widze juz zlecenia ci sie sypiá.;-)

Arlecik czapka super, a sluchaj byals w Oranmorowni moze na tym spotkaniu dla dziergajacych na szydelku i drutach , babka w sklepie mi mowila o tym i zapraszala- ja nie dalam rady bo bym musiala z mlodá isc a po drugie padalo:dry: i nie chcialam maszerowc w deszczu.

Ja oststnio dorobilam szalik biedronkowy dla Olivy, i jeszcze jedná malenka czapeczke dla maluszka tez biedronkowa.
P1090619_zmniejszacz-pl_39109.jpgP1090616_zmniejszacz-pl_757845.jpgP1090594_zmniejszacz-pl_127663.jpg

wlasnie zaczelam dziergac poncho dla Olivy, az sie boje co mi z tego wyjdzie.

Ps a myslicie juz o Wielkanocy- jakies ozdobki na szydelku?

Ostatnia edycja:
Do góry