reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Gastone no wlasnie wszystkie wystajace nitki i przyszywanie robilam szydelkiem strasznie duzo czasu to zajmowalo:baffled: wiec mam nadzieje ze taka igla zycie mi ulatwi:-D

he he no widzisz tobie wyszly troszke za duze berety , a mnie na styk ze tak powiem ze musze sie nagimnastykowac zeby mlodej wlozyc tak sobie mysle czy kawalek nie spruc i o centymetr powiekszyc.

A jesli chodzi o poncza wiesz nawet nie zwracalam uwagi na takie dla doroslych, a na tej strone ze wzorami dolcevita patrzylas?

Wstawiaj fotke tez mam taká czapke w planach i chce zrobic w jakis takich chlopiecych kolorkach( bo jeszcze dla kawalerow nie robilam wszystko dla panienek:-D

reklama
Sowka ktora wczoraj powedrowała do jednej z forumowiczek bb.

Dzisiaj tez zaczynam dziabać berecik dla tej samej Pani a potem zaczynam z wiosennymi czapami i nie tylko.

Gastone co do wzorów na poncho to poszukaj na stronce www.chomikuj.pl ja sama mam tak konto i inspiruje sie wzorami z tamtąd.

Załączniki

• Photo0717.jpg
    Photo0717.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Kasiek ja mam taka igle i jest super!Jest tez dibra do chowania nitek do zakonczenia.:-)

Ja tez bede sie wrotce zabierac za poncho:-)A wlasciwie poncha:-) po dwa.
Aaa niunia masz jakus fajny wzor na ponczo dla doroslych?
Mnie sie marzy jakies efektowne,ech...

Kasie mnie te beretki sie troszke zsuwaja na oczka, ale kupilam gumke do crochetow, taka jak niteczka i bede ja wszywac co by czapunia byla bardziej elastyczna.

Dzis zrobilam owl hat dla Maxa :-)
Musze sie pochwalic:-)

Ania tutu jest bajecznie proste:-) Tacmi wyszla za duza na 2-3 latka, miala byc dla dziewczynek..
Ale zrobie kolejne:-) A gdzie zamawialas tiul?Ja kupowalam w sklepie.
1 m (3m szeroki) 6 euro:-)

Wlasnie widzialam jak sie robi ja poki co narazie material zamowilam na stronieallegro znalazlam dziewczyne co ma tez wszystko do wykonczenia opasek itp u mnie w sklepie pasmateryjnym nie ma narazie ale Pan obiecal ze sprowadzi takze zobaczymy
Arlecik ​swietna czapa :)

Ja sowke tez zrobilam :-)

Ania ty mowisz o opaskach takich jak robi Ulla?
Ja chce opaski robic dla moich dzieewczynek ale na tej plastikowej bazie.I mam dylemat:-(
Nie wiecie moze czy te opaski sa uniwersalne?
Bo na ebayu jest ich mnostwo ale nie maja rozmiarow..

Gastonemialas sie pochwalic czapka,ktora dla siebie zrobilas...
ja dzis szalik wreszcie skonczylam...i teraz czapke chce wydziergac,szukam jakiegos wzoru..niby juz mam,ale moze bym podpatrzyla jaka Ty zrobialas?

Moj szalik;-):-)..dzis jeszcze czapke mam w planach

Załączniki

• PA160805.jpg
    PA160805.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 47
  • PA160815.jpg
    PA160815.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 45
Gastone robi je Ulla i nie tylko mozesz zerkanac na allegro :)powiem Ci ze zadna filozofia kawalek gumki kawalek tasemki robisz kwiatka wykonczenie ozdabiasz i jest :)jak zrobie cos to sie pochwale gumek u nas w pasmaterii nie bylo wiec narazie lipa ale Gliwe prosilam ma mi kupic o ile znajdzie chwile czasu
ewelcia bardzo ladny szalik ciekawy wzor Ci wyszedl:tak:

Ania ja opaski umiem robic.Chodzi mi o te opaski na plastikowych bazach.
Pytalam sie uli o rozmiary ale zero odpowiedzi.Polski narod to jakis dziwny.Boi sie konkurencji??

Ewelci fajne rowno ci wyszedl szalik.A czapka, wiem, ciagle zapominam bo w aucie ja mam.
No i wogole czekam na ladowarke od kompa wtedy fotki w koncu na biezaco:-)

reklama
Gastone oj tak zgodze sie z Toba jesli ktos ma jakis interes to ciezko sie cos dowiedziec ale juz Ci pisalam kiedys na ten temat
Ja np pisalam do kilku zyczliwych osob odnosnie tel myslisz ze odpowiedz dostalam:no:

Ja dzis wydziergalam opaske jeszcze kwiatek i bedzie git

Do góry