reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Czesto slysze to pytanie :-D Hmm no znajduje.. Grunt to dobra organizacja.
Ale tak wigole szukalam czegos co mnie odstresuje i stanie sie moim hobby.Cos z czego bede miala pozytek a jednoczesnie bede mogla to robic w domku.Dziewczynki wymagaja ciagle mojej obecnosci, a siedzenie przed tv mnie nudzi.
Wiec szydelkuje.One die bawia, biegaja kolo mnie, ja mam je na oku i zarazem tworze.
Nie wiem jak bedzie pozniej bo juz teraz wymagaja wiecej uwagi, musze im czytac, rysowac i opowiadac.Spiewac..
Ale dam rade:-) Nie zeby nie bylo ze w domu balagan a ja dziobie.Oo nie.U mnie porzadek na pierwszym miejscu:-)

Gastone szydelko to chyba jedyna rzecz ktora mozna robic przy dziecku ,mnie interesujá jeszcze inne rzeczy decu i bizuteria ale tego przy mojej mlodej nie da sie robic bo ona odrazu tez chce, juz jej kupilam zestaw koralikow ale jak widzi moje to sie wydziera ze ona chce moje a tam przeciez jest sieczka,dzis np chciala mase solná wyrobilam jej ciasto usiadla na 5 minut przy tym i stwierdzila ze ona juz nie chce(normalnie uwidacznia sie charakterek po tatusiu zapal na 5 minut do wszystkiego i to natychmiast:eek::dry:)

U nas w tym tygodniu bylo chorobowo wiec wydziergalam kilka czapeczek dla maluszkow
P1090393_zmniejszacz-pl_212996.jpgP1090399_zmniejszacz-pl_590562.jpgP1090405_zmniejszacz-pl_798250.jpgP1090410_zmniejszacz-pl_507089.jpgP1090413_zmniejszacz-pl_592614.jpgP1090417_zmniejszacz-pl_720000.jpgP1090433_zmniejszacz-pl_668519.jpgP1090425_zmniejszacz-pl_584093.jpg

piekne czapeczkio kasiuleczko...

ja siedze w domu,ale przy moim Szymku nie moge dziergac....musze sie z nim bawic...nawet jak usiade z nim przy klockach z szydelkiem,kaze mu sie bawic to on krzyczy na mnie,ze mam sie bawic....:cool2:i koniec dziergania...a jak on pojdzie spac to nie zawsze mi sie chce...a czasmai tez cos w domu chce zrobic,albo na bb trza wskoczyc..ale nie poddaj sie dalej szalik dziergambuhhahaha

Ewelcia, bo Szym definitywnie potrzebuje towarzystwa :tak: Trzaśnij mu jakiegoś braciszka, czy siostrzyczke a Ty sobie wtedy spokojnie będziesz dziargać czapeczki :-):-)

Kasiuleczka, super czapy. Te pierwsze robiłaś pewnie grubym szydełkiem że takie duża oczka widać? No i ta z uszami piękna, niby "tylko" uszka ale jak zdobią!

Barmanko ha ha wlasnie chcialam to samo Ewelci napisac ze Szym kompana do zabawy potrzebuje, moja jedynaczka zadowolila sie teraz chomikiem i non stoper z nim lazi bajki oglada buduje mu domek z klockow, chociaz ostatnio mi walnela tekstem ze chcialaby brata:szok::szok:

A te czapeczki faktycznie takim grubszym szydelkiem robilam ale to dlatego ze welne gruba mialam, a takie oczka zrobilamdorabiajac po jednym oczku po kazdym slupku.

Widze że robótek przybywa i wszystkie sa sliczne i oryginalne. U mnie tez przybywa robotek i pomysłów na coś nowego. To moja gwiazda Olivia w ostatniej z czapek ktora miala lecieć do Polski ale niestety tak sie spodobala ze zabrala ja dla siebie a ja musialam zrobić druga.

Załączniki

• Photo0710.jpg
    Photo0710.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Sliczne cudenka dziergacie ja ostatnimi czasy zrobilam pancho i dwie czapeczki dla coreczki mojej przyjaciolki;-)
Kasiuleczka mozesz podrzucic linka na opaske,podoba mi sie wzorek:tak:

Do góry