reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
niunia12 wiesz te opaske to z glowy robilam wymyslilam z tego co juz umiem.
arlecik do 6 rzedu dodawalam oczka 7,8 robilam pojedynczo i w 9 i 10 dodalam po jednym oczku w trzech miejscach(po bokach i z tylu zeby jeszcze troszke powiekszyc no i pozniej 2 rzadki robilam pojedynczo i przeszlam na ten sciagacz( moglby byc troszke wiekszy ale welny mi zbraklo;-))

gastone ano spodobal mi sie, mnie sie marzy jeszcze ponczo wlasnie z takich puff stichów i taka czapulka z malym daszkiem z przodu dla Olivy.Ale to szydelko jest wciagajace:-D

Kasiuleczka dzieki,jak ubralam okulary to dojrzalam ze tam tasiemka jest przez srodek przeciagnieta,dlatego chyba tak orginalnie wyglada:tak:

co do pancha,bardzo latwo sie robi, mam zamiar teraz zrobic na osobe dorosla,tylko nie moge sie zdecydowac na kolor:-p a szydelko tak wciaga,ja jak nie robie to nie robie,ale jak juz zaczne to spac bym nie szla:sorry2:

ciotki a jakiej wielkości trzeba mieć szydełko, żeby takie cuda wyczarować! bo zawsze chciałam się nauczyć, a teraz tak kusicie, że chyba wielki czas się za to zabrać

Gosia B no ja mam az dwa szydelka:-Dcienkie(mam z Polski i chyba jakos inaczej oznaczajá) bo jest na nim napisane 06, i jedno mam grube 5.5mm kupilam tutaj w Ie.I jak narazie to mi wystarcza.Dzis sobie jeszcze zakupilam , welne bo juz mi sie pokonczyly. i taka duzá igle z duzym oczkiem co bym mogla przyszywac np uszka, bo szydelkiem to ciezko sie robi i dlugooo.

Kasiuleczka Gastone piekne czapusie no i te berety super
Kasiuleczko pytalas co dziergam :-) czapusie dziergam ale wciagnely mnie opaski wczoraj kupilam tasiemki zobacze czy bede miala cierpliwosc skladac a dwa znalazalm fajny link jak sie robi tutu wiec zamowialam material i czekam

Gastone​ widzialam Twoja tutu fajnie wyszla :)

reklama
Kasiek ja mam taka igle i jest super!Jest tez dibra do chowania nitek do zakonczenia.:-)

Ja tez bede sie wrotce zabierac za poncho:-)A wlasciwie poncha:-) po dwa.
Aaa niunia masz jakus fajny wzor na ponczo dla doroslych?
Mnie sie marzy jakies efektowne,ech...

Kasie mnie te beretki sie troszke zsuwaja na oczka, ale kupilam gumke do crochetow, taka jak niteczka i bede ja wszywac co by czapunia byla bardziej elastyczna.

Dzis zrobilam owl hat dla Maxa :-)
Musze sie pochwalic:-)

Ania tutu jest bajecznie proste:-) Tacmi wyszla za duza na 2-3 latka, miala byc dla dziewczynek..
Ale zrobie kolejne:-) A gdzie zamawialas tiul?Ja kupowalam w sklepie.
1 m (3m szeroki) 6 euro:-)

Ostatnia edycja:
Do góry