koralowa
Mama swego synka
W tym watku zamieszczajmy artykuly dla mam i dzieci, ktore sie wam przydaly, byly tzw. hitem i te, ktore wogole sie nie sprawdzily, czyli tzw. kity.
Hity:
- w ciazy poduszka-kojec. Dzieki niej moglam jako tako spac i plecy mnie juz nie tak bolaly.
- pas bruszny pani teresa - po ciazy rewelacyjnie niweloal bol plecow
- wkladki jednorazowe johnsona - jako jedyne nie przeciekaja
- sudocrem - rewelacyjnie goi odparzenia
- chusteczki nawilzane z rossmanna, rozowe - nie dosc, ze najtansze to jeszcze najwiecej jest ich w opakowaniu i nie uczulaja
- pieluchy huggies z bawelna organiczna - dobrze przylegaja, delikatne dla pupki dziecka, ale uwaga na chlonnosc. trzeba je zmieniac co 2 godziny inaczej przeciekaja, ale przy nich maly nie ma odparzen
- marimer do odciagania glutkow - wyciagnie nawet te, ktorych nie widac
- oliwka hipp - rewelacyjnie pachnie, nawilza skore i ma tylko naturlane skladniki
- maly obcinacz do pazurkow
- bepanthen - szybko radzi sobie z "pryszczykami" na buzce
- laktator reczny i elektryczny aventu - super szybko i sprawnie radzi sobie z nawalem mlecznym i z normalnym odciaganiem pokarmu
- sterylizator parowy - nie mecze sie z gotowaniem
- termometr elektroniczny do ucha i czola - super sie sprawdzil przy mierzeniu nie tylko temperatury u malego, ale tez do zmierzenia temp. wody, powietrza w pokoju i pokarmu w butli
- smok aventu - nie odciska sie tarczka na buzi
- przewijak na lozeczko
- lozeczko z szuflada i na kolkach
- butelka Tomme Tippee
- hustawka/lezaczek/bujaczek FP
- karuzelki Tiny Love
Kity:
- wkladki jednorazowe bella - ciagle przeciekaly
- chusteczki huggies czy pampres - podraznily skore malego
- krem na odparzenia hipp - mimo stosowania pojawily sie mega odparzenia
- pieluchy pampers - drazni mnie w nich ta siatka, ktora non stop przykleja sie do posladkow malego...
- wszelkie pajace zapinane na jeden zamek lub na jedna nogawke.
Hity:
- w ciazy poduszka-kojec. Dzieki niej moglam jako tako spac i plecy mnie juz nie tak bolaly.
- pas bruszny pani teresa - po ciazy rewelacyjnie niweloal bol plecow
- wkladki jednorazowe johnsona - jako jedyne nie przeciekaja
- sudocrem - rewelacyjnie goi odparzenia
- chusteczki nawilzane z rossmanna, rozowe - nie dosc, ze najtansze to jeszcze najwiecej jest ich w opakowaniu i nie uczulaja
- pieluchy huggies z bawelna organiczna - dobrze przylegaja, delikatne dla pupki dziecka, ale uwaga na chlonnosc. trzeba je zmieniac co 2 godziny inaczej przeciekaja, ale przy nich maly nie ma odparzen
- marimer do odciagania glutkow - wyciagnie nawet te, ktorych nie widac
- oliwka hipp - rewelacyjnie pachnie, nawilza skore i ma tylko naturlane skladniki
- maly obcinacz do pazurkow
- bepanthen - szybko radzi sobie z "pryszczykami" na buzce
- laktator reczny i elektryczny aventu - super szybko i sprawnie radzi sobie z nawalem mlecznym i z normalnym odciaganiem pokarmu
- sterylizator parowy - nie mecze sie z gotowaniem
- termometr elektroniczny do ucha i czola - super sie sprawdzil przy mierzeniu nie tylko temperatury u malego, ale tez do zmierzenia temp. wody, powietrza w pokoju i pokarmu w butli
- smok aventu - nie odciska sie tarczka na buzi
- przewijak na lozeczko
- lozeczko z szuflada i na kolkach
- butelka Tomme Tippee
- hustawka/lezaczek/bujaczek FP
- karuzelki Tiny Love
Kity:
- wkladki jednorazowe bella - ciagle przeciekaly
- chusteczki huggies czy pampres - podraznily skore malego
- krem na odparzenia hipp - mimo stosowania pojawily sie mega odparzenia
- pieluchy pampers - drazni mnie w nich ta siatka, ktora non stop przykleja sie do posladkow malego...
- wszelkie pajace zapinane na jeden zamek lub na jedna nogawke.
Ostatnia edycja: